Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keiti_27ZG

Czy to oznacza, ze mam chore zatoki?????

Polecane posty

Gość keiti_27ZG

Spróbuje naświeltlić problem jaki mam, choc moze niesłusznie go stwarzam... W sierpniu zostałam skierowana przez stomatologa na przeswietlenie panoramiczne uzebienia. W sumie dopiero dziś trafiłam do dentysty. Dentysta przeglądając zdjęcie zapytał sie czy nie mam problemow z zatokami, bo z prawej strony sa przyciemnione plamy na zdjęciu....... a od jakiegos czasu dosłownie od poł roku odczuwam nasilające bóle głowy w w poblizu oczodołow,czoła, skroni, czasem jak przykładam reke to czuje jak pulsują. Faszerowałam sie tabletkami ibuprom max, ostatnio kupiłam ibuprom zatoki ( bol był dosc uciazliwy). Dosc czesto jadłam tabletki zdarzało sie ze codziennie, w sumie to bagatelizowałam. Po dzisiejszej wizycie u stomatologa zastanawiam sie jednak nad wizyta u laryngologa, chociaz czy nie za bardzo wyolbrzymiam? Czy jezeli na zdjęciu sierpniowym stomatolog dopatrzył sie nieprawidłowosci powinnam w to wierzyc. Czy te bole głowy moga nie wynikać z zatok? Nie mam innych objawów jak czytałam na forum zadnego kataru przynajmniej nie ciagłego ( zima mam jak wyjde z ciepłego do zimnego - dosc długo sie utrzymuje), zadnych wydzielin itp. Ewentualnie jakie moga byc jeszcze objawy chorych zatok? z Góry dziekuje za informacje. Pozdrawiam serdecznie

Gość keiti_27ZG
hallo??

idz do laryngologa, dowiesz sie wszystkigo. sprobuj schylic glowe w dol, jak czujesz dyskomfort tzn, ze masz cos nie tak z zatokami. i to pulsowanie tez zdecydowanie nie powinno miec miejsca. idz, , wez to zdjecie, przynajmniej bedziesz skokojna