Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamka

Kto ma pit bula?

Polecane posty

Gość klamka

Mój pies jest łagodny dla ludzi, za to agresywny do inych psów. Jakie są wasze psy?

Gość dopiero wrocilam
A ja mam amstafa. Moj( a raczej moja bo to suczka) tez jest lagodna dla ludzi, innych psow gdy jest na smyczy za bardzo nie toleruje... Ale gdy biga wolno kazdy pies moze podejsc i sie pobawic, ale nie daj boze jakis skoczy na jej grzbiet, wtedy jest zla, ale nic nie robi tylko warknie zeby psowi "powiedziec" ze jej to sie nie podoba:) PS.mam brata 6 latka, oboje bawia sie jak dzieci i uwielbiaja sie nawzajem:)

Gość blemmmmmmm
kompletnie nie podobaja mi sie te psy wizualnie..wyglądaja jak swinki:O

Gość dopiero wrocilam
hehe...Bullteriery to dopiero wygladaja jak swinki..dlatego tak mi sie podobaja. :):) A jaki jest kolor twojej psuni i ile ma lat??

Gość mala mii mii
a z jakich hodowli macie swoje psiaki? :)

Gość zapraszam na
www.forum.molosy.pl

Gość abcde1234
Ja mam 2 pit bulle.Suki i kazda jest inna. Jedna jest lagodna dla ludzi,kazdy moglby wejsc na podworko,wlamac sie a ona by go jeszcze zalizala i zaprtowadzila do domu zabawiajac go po drodze-natomiast druga-jej corka-jest jej zupelnym przeciwienstwem.

moj kuzyn ma amstafa. jest swietny, bardzo lagodny w stosunku do ludzi, mozna go ugniatac, nosic na rekach i sie nie zlosci. za to innych psow zcierpiec nie moze. zazdrosnik jeden:) mi sie natomiast marzy Bullterier - uwielbiam te psy i ich okragle noski:) kiedys sobie sprawie takiego, albo taka - bo mysle o suczce.

Gość MUSHELKA
MÓJ PIESEK JEST BARDZO ŁAGODNY DLA LUDZI ALE JEST WYCHOWYWANY JAK DZIECKO ,NIE ZNA AGRESJI,NIGDY NI EUCZYŁAM GO SZCZUCIA NA LUDZI CZY PSY.Z AGRESJĄ DO PSÓW RÓZNIE BYWA,JEŚLI PIES PIERWSZY NIE ZAWARCZY TO JEST OK,MOJA SUNIA BAWI SIĘ NAWET Z INNYMI SUCZKAMI.

Gość a moze.....
moj brat na pitbulla i ten pies jest poprostu uosobieniem lagodnosci, lenistwa i do tego wszystkiego radosci:) kazdego moglby chyba zalizac na smierc;) potrafi godzinami wylegiwac sie na kanapie a zaraz potem szaleje na dworze;) bardzo fajna psina;) uwielbiam te psy...;) szczegolnie wyasnie wyzej wspomniane bullterierki;);) 🌻

Gość Miłośniczka psów
Ja mam również psa, który uchodzi za "agresywnego" a mianowicie psa kanaryjskiego. Ogólnie jest bardzo łagodny i bezproblemowy. Uważam by sie dziennie porządnie wylatał, bo to dla tych ras psów bardzo ważne. Każdemu właścicielowi psów, które zakwalifikowano jako agresywne polecam polisę OC za zwierzęta domowe, czyli ubezpieczenie OC dla psa. Ubezpieczyciel pokryje w razie czego koszty za straty wyrządzone przez psa osobom trzecim. Polisa dla psów obejmuje nie tylko szkody majątkowe ale i osobowo w przypadku pogryzienia przez psa. ____________________________________________________________ www.ubezpieczenie-dla-psa.pl