Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiiiiii

DOSTALAM NAGANE W PRACY

Polecane posty

Gość boliiiiiiiiii
niedobra tesciowa-musze cos napisac w odpowiedzi bo dostalam do domu wlasnie taka kartke wydrukowana i tam jest taki chory punkt -wytlumaczenie pracownika:(,gdy bym nie czula sie winna to bym tu do Was nie pisala o pomoc:(.papa

Gość .............lll
wspolczuje:(

To nie tak ,regulamin i zakresy dotyczace stanowisk nie tworzy sie tak sobie.One maja czemus służyc.Podejrzewam ,ze na stanowisku kontroli maja słuzyc koncentracji pracownika i tym samym lepszej pracy.Ja bym przeprosila.Przeciez ty to bedziesz miała w aktach osobowych. Ja bym napisała miasto dzień miesiąc rok Sznowny Pan imie nazwisko tytuł służbowynp.kierownik pełna nazwa zakładu lubnotatkisłuż. adres zakładu dotycz: upomnienia otrzymanedo dnia.....roku... liczba dziennika... Z prawdziwą przykroscia przyjmuje do wiadomości treść notatki słuzbowej z dnia....Zdaję sobie sprawe z naruszenia regulaminu i jest mi z tego powodu przykro.Jednczesnie zapewniam Pana ,że taka sytuacja sie nie powtórzy. Z wyrazam szacunku czytelny podpis imie i nazwisko.

Wszystkie adresy i tytuły przenieś na prawą strone.Ja jestem za cienka w kompie aby ci to własciwe rozmieścić.Pozdrawiam

Gość skrucha
he he emerytka...mamy wprawe z pisania wyjasnien

Gość skrucha
aaaaaaaaaaaa to do Ciebie przynosili :D Ej ,zalozycielko topiku,chyba lepszej porady nie dostaniesz!

Gość do --autorki
ewidentnie facet niedosekszony :o

Czy autorka topiku moze mi wyjasnic na czym w ogole polega ta praca ??? Moze ciemna jestem, ale nie wiem jak sie odbywa praca, jak tu ktos wczesniej sugerowal, kontrolera jakosci. No chyba, ze obowiazuje Cie zasada \"top secret\" ;)

Gość boliiiiiiiiii
emerytka 60:)- slicznie dziekuje:) napisane jest syper:) napewno skozystam z Twojej rady:) No wlasnie chodzi o to,ze ja nie pisze tego na kartce A4 tylko mam taka kartke od kierownika i tam pisze ta; NOTATKA SLUZBOWA tu pisze co przeskrobalam juz nie bede sie powtarzala WYJASNIENIA PRACOWNIKA tu musze cos napisac WNIOSEK PRZELOZONEGO i ewentualna kara DECYZJA ZARZADU no i tu tez cos napisza nie wiem kto:( I tak to wyglada ale emerytko 60 napisalas mi bardzo ladnie dziekuje slicznie 🌼 milego dnia

Gość boliiiiiiiiii
acha w zakladzie moge miec trzy notatki w ciagu roku:( to jest moja pierwsza w zyciu i dlatego tak sie przejmuje tym:(

Gość Tez pracownica
Nie martw sie, to pewnie pierwsza i ostatnia taka notka :) Na pewno nie bedzie z tego jakis wiekszych konsekwencji. Kontroluj tylko teraz regulaminowo i nie przesadzaj z nadgorliwoscia :)

Gość a taki jeden ...
u nas w robocie tez takie wyjaśnienia funkcjonują a le ich można mieć od cholery i ciut ciut... możesz: A. 1. przyznać sie 2. przeprosić 3. poprosić o najniższy wymiar kary B. 1. nie przyznać się 2. przytoczyć ewentualne dowody na obrone 3. ... i niech się w dupe pocałują :P

Gość boliiiiiiiiii
Dziekuje Kochani:) jestescie super🌼

Gość .............lll
ktos Cie pocieszyl i napisal madre slowa:) jak cos wymysle to tez napisze