Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boliiiiiiiiii

DOSTALAM NAGANE W PRACY

Polecane posty

Gość boliiiiiiiiii

Czesc:) wczoraj dostalam notatke w pracy wiecie taka nagana:(teraz musze napisac uzasadnienie mojego czynu:(,chcialabym przyznac sie do bledu i wyrazic skruche,tak aby kierownictwo widzialo,ze nie zrobilam tego specjalnie tylko przez nieuwage:(. Chcialabym to napisac takimi ladnymi slowami:) moze ktos z Was pomogl by mi to napisc.To maja byc trzy zdania.Prosze Was bardzo pomozcie jakos ladnie sklecic takie zdania:) bardzo prosze:)

Gość boliiiiiiiiii
prosze napszcie cos:(

Gość ale co
ale co zrobiłaś?

Gość nie martw sie
ja tez mam pisemna nagane z wpisem do papierow na rok .Dostalam ją za totalne glupstwo i powiedzialam frajerowi ze nie czuje sie winna i nie bede pisac zadnych odwolan -nech ma te dzika satysfakcje ze dal mi te nagane...Sram (za przeproszeniem) na niego i na te jego nagane.trzymaj sie

Gość boliiiiiiiiii
Wiesz ja tam tez na to sram:) za przeproszeniem:) ale kurcze dostalam taki kwitek do domu i musze napisac slownie,ze jest mi przykro itd.i ten papierek musze oddac w poniedzialek kierownikowi:)ja tam mam z tego dobra zabawe no ale wiecie oni musze miec to na pismie ,ze jest mi przykro:):):)A co zrobilam :) smiesznie to napisal Moja praca odbywala sie niezgodnie z instrukcja stanowiskowa:)wszystko bylo oki tylko sobie troche ulepszylam swoja metoda:) nie bylo szkody dla zakldu pracy:).Ale prosze napiszcie mi ladnymi slowami trzy zdania takie ,ze jest mi przykro itd:( ja jakos nie potrafie sklecic tak ladnie :(.Pomozcie prosze:)

Gość boliiiiiiiiii
dodam,ze wiedzial,ze wlasnie tak pracuje caly czas ale wczoraj mial jakis zly dzien:( no i oberwac ktos musial:(a ze ja sie nawinelam to ja dostalam:(

Gość boliiiiiiiiii
taki prezent na zajaczka:)

Gość boliiiiiiiiii
nikt nic nie napisze???:( pomocy!!!

Gość kimka 23 vel mika 24
jak mamy ci napisać jak nie chcesz powiedzieć konkretnie co zrobiłaś. powiedz bez owijania w bawełne to ci pomoge

Gość boliiiiiiiiii
no to sluchaj ; Siedzialam u kolezanki na stanowisku pracy i jej pomagalam (jest to dozwolone)na stole mozemy miec tylko szesc (nie wiecej)przedmiotow ktore musimy przetestowac ,no i oczywiscie my mialysmy dwa razy tyle czyli 12 sztuk:( zawsze tak robimy jak jestesmy w dwie w kontroli bo to tak sie nazywa:) ale kurcze mial zly dzien i sie o to przyczepil :( i zaraz notatke wystawil i mi i kumpeli:(.To tyle:( dzieki🌼

Gość nic nie rozumiem
wogóle o co ci chodzi? domyślam się, że jesteś jakąś kontrolerką...ale z twojej wypowiedzi nic nie wynika, ani za co ta nagana, ani gdzie pracujesz i w jakim charakterze... i jak tu pomóc, choćby człowiek chciał, to nie wie... :O

Gość boliiiiiiiiii
no jak to nie rozumiesz ??? poprostu mialam na stanowisku pracy o 6przedmiotow wiecej niz moglam miec.I o to sie przyczepil,ze tak nie wolno itd i powiedzial za to bedzie notatka i wystawil notatki.a ja teraz mam napisac,ze jest mi przykro i ,ze wiecej cos takiego sie nie powtorzy.Tylko,ze to trzeba ladnymi slowami onapisac:).Nie moge napisac co robie jaki zawod wykonuje poprostu nie moge!!!

Gość wela
Oj to napisz że byłas przekonana że byłaś przekonana że w ten sposób usprawniałaś swoją pracę i pracowaś bardziej wydajnie....ble ble ble, że nie miałaś świadomości iż jest to niezgodne z procedurami itp....działałaś w dobrej wierze i popełniłaś błąd nieumyślnie.

Gość ale brednie jej piszecie no
pewnie jestes kontrolerem jakości :) znam to hehee

Gość boliiiiiiiiii
wlasnie chodzi o to ,ze ja mialam swiadomosc tego ,ze tak sie nie robi ale zawsze przymykali oko.A teraz tylko przepraszam jest na miejscu i obiecanie,ze wiecej sie to nie powtorzy.Tylko tak ladnie napisane to musi byc:(

Gość bezrobotnym to dobrze
czy to dotyczy (to ograniczenie ilości przedmiotów) również stołu przy którym siedzi więcej niż 1 osoba?

Gość boliiiiiiiiii
tak chodzi o to,ze na tym stole musi byc tylko 6 rzeczy i ani jednej wiecej!!!kazdy to wie w pracy ale malo kto przestrzega a wczoraj kierownik mial zly dzien i poprostu stalo sie. A on lubi gdy ludzie pisza pieknymi slowami jak jest im przykro ,ze zawinili no i dlatego Was pytam jak to napisac aby bylo ladnie .

Gość boliiiiiiiiii
nawet gdyby przy stole bylo 5 osob to i tak rzeczy moze byc tylko 6sztuk!!!

Gość bezrobotnym to dobrze
W zwiazku z zaistniała sytuacją dnia.... albo W odpowiedzi na notatke upominajacą, pragnę wyrazić.... Ja bym starała sie zoobrazować sytuację i wyjaśnić dlaczego tak właśnie było

Gość boliiiiiiiiii
dziekuje chociaz cos:)🌼 Moze jeszcze ktos cos napisze?

Gość boliiiiiiiiii
i nikt wiecej nic nie napisze:(

Gość Napakowany Leszczyk
odpisz i skoryguj blad szefa. napisz ze na stanowisku mialas tylko regulaminowe 6 sztuk, i ze te drugie 6 sztuk byly kolezanki. ona niech tez tak napisze. szefowstwo to analfabeci. liczyc nie potrafia.

Gość boliiiiiiiiii
jasne:( wtedy to by sie dopiero wkurzyl :(

Gość oj oj joj joj
masz podupconego szefa niestety

Gość Napakowany Leszczyk
A moze ten szefo chcial ktoras z Was przeleciec i moze mu odmowilyscie i teraz sie msci. Cos mi na to wyglada.

Gość oj oj joj joj
pisać jakieś przeprosiny? on chyba ocipiał, nie poniżaj się

...ja bym napisala,ze poczuwam sie do winy i kare przyjmuje do wiadomosci.Daruj sobie kwieciste wywody,bo chyba nie wiele to zmieni,a moze wypasc smiesznie.

Gość niedobra teściowa
A czujesz się winna ? Bo ja bym nie przepraszała za to. Uważam , że nie ma za co. Co się stanie , jak nijak na ta naganę nie zareagujesz ? Zresztą dla jaj możesz napisać "w odpowiedzi na naganę pragnę wyrazić swój wielki żal i skruchę. Wiem , że dopusciłam się niewybaczalnego czynu - pozwoliłam koleżance , żeby swoje przedmioty położyła na moim biurku. Zasłużyłam na surową karę i będę wdzięczna , gdy zostanie mi ona wymierzona. Obiecuję , że nie nigdy więcej nie popełnię tak nikczemnego występku"

Gość oj oj joj joj
dobre to wyżej można i tak: przepraszam, zachowałam sie jak cham, to się więcej nie powtórzy :D

Gość boliiiiiiiiii
Jestescie Kochani:) dziekuje slicznie napewno cos z tego wybiore co napisaliscie wyzej:). A jezeli chodzi o mojego szefa to jest spoko gosc tylko nie raz ma humory tak jak ostatnio.pewnie do poniedzialku mu przejdzie no ale coz notatke i tak musze oddac tak jest w mojej firmie:(. Wlasnie chodzi o to,ze ja zawsze jestem sumiennym pracownikiem i dlatego tak sie tym przejelam:)wlasnie zle sie z tym czuje z ta cala sytuacja:(i wiem ,ze jedynie co moge zrobic aby bylo oki to napisac mu ladnymi slowami jak bardzo mi przykro,ze tak postapilam. Ale jeszcze raz dziekuje serdecznie,ze tyle mi napisaliscie:) 🌼.Pozdrawiam serdecznie:).papa