Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta po studiach

DLACZEGO FACECI IDĄ NA STUDIA????

Polecane posty

Gość Kobieta po studiach

No właśnie, dlaczego? Przecież ich szare komorki myślą tylko o sexie i o tym jak przeleciec te piekne i inteligentne kobiety, ktore siedzą obok i nie chcą nawet na nich spojrzec ?

Gość facecikkkk
ja poszedłem na studia po to żeby się uczyć nie wiem skąd masz taką dziwną opinię, zazdrościsz komuś?

Gość jaaaaa
by ich do wojska nie wzieli

Gość Kobieta po studiach
Dokładnie! To ma byc odpowiedź na ten idiotyczny post!

Gość Kobietta
nie bądż śmieszna z tym swoim głupim topikiem. Że tez podejmujesz temat tego debila to ci się dziwie

Gość 95procent ucieka przed WOJEM
:) tak prawda panowie

Nieprawda. Poza tym do woja nie biora wszystkich. Obecnie jest mniejszy pobor. Podobno ponad 40 % mlodziezy w wieku studenckim studiuje. A rzeczywiscie intelektualnie polowa sie do tego nadaje.

Gość kościelnik
bo w domu nudno a na studiach mozna wyrwac laske, poszpanowac notatkami, nowa kurtką:P

Gość 95procent ucieka przed WOJEM
studiowałam na politechnice... u nas było tak ja piszę... szczególnie widać to było po rotacji facetów... jeden mój kolega był na 3 roku 4 razy :) on liczył, że wiek mu minie... i go nie wezmą... miał sporo racji... no i niektórzy jeszcze z braku pracy idą na studia...

Gość Kociaczek_fajna
Zupełnie nie zrozumiałam idei, jaka przyświeca autorce tematu. Faceci idą na studia raczej, aby pogłębiać swoją wiedzę, rozwijać się i czegoś się o świecie dowiedzieć, a nie - jak coponiektórzy - nie mieć żadnych zainteresowań i pisać durne tematy na forach, marnować swój czas i powietrze nas wszystkich. Wątpię, aby autorka tematu skończyła, a nawet zaczęła studia. O, i dobrze mi z tym.

Gość jeeeeeeeeeeeeju
kociaczek jak byś zajrzała w link z trzeciego wpisu to byś załapała o co chodzi :o