Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skalniak69

Seksistowski temat. Partner na jedna noc

Polecane posty

No wlasnie mile wspomnienia Ale jest tutaj zagrozenie jesli seks z przypatkowym partnerem byl ciekawszy to dlaczego ja musze zaliczac nude z stałym. Konsumcja na calego i co dalej

Chochlik 🖐️ o przepraszam nie wiedziałam;) odnośnie tematu, nie mam nic przeciwko jesli ktoś lubi, jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki

Gość Aiisza34
sex to potrzeba, podobnie jak picie, jedzenie... mam ochote, to sie rzne, a jezeli mam ochote na milosc... a to juz inna sprawa, mozna kochac bez sexu, a i mozna rznac sie bez milosci... ostatnio wole to drugie

Gość Aiisza34
mozna tak ujac..;)

Bomba , rewelacja jestem za a nawet popieram (...)sex jako zabieg higieniczny znaczy ? Dlaczego my nie mozemy podobnie podejsc do sprawy jak mezczyzni. Zaliczam ,zaliczam ,zaliczam ,zaliczam dla swojego konfortu .

Ja naprawde chce sie kochac i zbierac doswiadczenie z wspolzecia zinnymi osobami. Cwiczenie w kochaniu czyni mistrza

To oczywiste, ze mozna oddzielic seks od uczuc i mowienie o tym, ze kobiety jakoby z natury nie potrafia rozdzielic tych dwóch rzeczy, uwazam za bezsensowne. sa rozni ludzie- rozne potrzeby- rozna wrazliwosc. Jedna dziewczyna bedzie miec totalne wyrzuty sumienia po nocy spedzonej z nieznajomym, innej to nie ruszy. Wiadomo, ze seks z ukochanym jest o niebo piekniejszy niz z obcym (prawie obcym) panem, ale co maja zrobic te, ktorym nie udaje sie stworzyc zwiazku a masturbacja juz im nie wystarcza? Seks to wspanialy sposob na rozladowanie, dlatego takie przygody to nic zlego, byleby kobiety mialy glowe na karku i zabezpieczaly sie prezerwatywa!

No wlasnie o to chodzi p[rzygodne spotkanie ,seks cala noc i papapapa Dlaczego mam wiazac sie na dlugi czs ,ten czas na poznanie ,przekamazanie sie i wrescie do lozka. nie lepiej ja mam ochote na seks ,ty masz ochote na seks i razem sprawiamy sobie zadowolenie proste ,nie jesli mam chec na piwo kupuje kufel i po sprawie ,przeciez nie bede kupowal calego browaru

Gość Fan Skalniaka
Jestem twoim fanem .teksty masz odjazdowe

Nie moge sei niestety wypowiedziec na ten temat bo mialam imam tylko jednego partnera :) ale mam \'\'kolezanki\'\' ktore lubia tak na jedna noc... i jakos zadna tak bardzo i do konca nie jest zadowolona ;)

Nektarynko A nie zal tobie ze nie sprobowalas kochac sie z innym mezczyzna , nie masz skali porownawczej jak tom jest zi nnym partnerem ja wiem wazne jest w twoim przypadku wiez emocjonalna

Tak bardzo wazna jest ta więz dla mnie. Czasem sie zastanawiam czy nie bede chciala sprobowac tego kiedys z ciekawosci poprostu. ja wiem ze to juz jest powazny zwiazek za kilka dni idziemy an swoje, wspolne plany itp. wystarcza mi on całkowicie .. a jak za 10 lat bedzie ? tego nie wiem. ale skala porownawcza? hmmm w ogole po co to skoro jest komus dobrze z tym jednym.

Nie sprobujesz ,nie bedziesz wiedzialas. Faktycznie bedzie dlugo to w tobie kielkowalo jeswli minie okres fascynacji seksem z aktualnym partnerem Wkradnie nuda z pozycia seksualnego. Wtedy pojawi sie ten temat mocniej ,dodatkowo jak wiesz po 30 jest wieksze potrzeby seksualne u kobiet. Nom i co wtedy. z drugiej strony wazne jest wiez emocjonalna

a Ty potrafisz tak , np wychodzisz z kolegami na miasto noca itp poznajesz jakąś panienke i pojdziecie sobie baraszkować czy myslisz wtedy ze \'ojej mam zone (dziewczyne) nie moge jej tego zrobic\'\' ?

Ja moge ja zaprosic do mojej chatki w gorach lub ewentualnie spedzic milo noc u niej. Jak moja babcia mowila przy jednej dziurze nawet kot zdechnie