Tygrysekak 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 Kurcze dni mi się pomyliły i jakoś mi się ubzdurało że wczoraj był piątek, więc zaczęłam 5 opakowanie Logestu!! I co teraz????? Czy mam brać normalnie?? Ale czy będę zabezpieczona?? czy mam przestań brać i odczekać miesiąc???? Kto może mi odpowiedzieć na te pytania????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agggi Napisano Kwiecień 7, 2006 nic ci nie bedzie:) bierz kolejne pigułeczki i sie nie martw:) pod warunkiem ,ze zadnej nie opuścisz, to bedzie wszystko ok, tylko o dzien wczesniej skonczysz opakowanie i dzien wczesniej w zwiazku z tym dostaniesz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tygrysekak 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 Tylko czy na pewnio będę zabezpieczona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agggi Napisano Kwiecień 7, 2006 na pewno:) miałam takie przypadki, a nawet czasmi specjalnie bralam- biore piguły 6 lat i nie mam nawet połówki dziecka nie mowiac o calym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tygrysekak 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 Och no to mnie uspokoiłaś, dziękuję za pomoc ogromnie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkabuńka Napisano Maj 12, 2006 Zrobiłam to samo!!! Zaczełam brać w środe a mialam zacząc opakowanie w czwartek ( mialam tylko 6 dni przerwy)i prawdę mówiąc troche się martwię.... od środy kochaliśmy sie dwukrotnie, czy jestem na bank zabezpieczona??? Własnie szukam na necie coś na ten temat ale nigdzie nic nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach