Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co z tego 12345

POMOCY URZĄD PRACY...NIE PRZYJĘŁAM PROPOZYCJI

Polecane posty

pracy, bo nie pasowała mi pensja teraz UP chce mnie wykreslić z ewidencjii Nie bedę więc mieć ubezpieczenia zdrowotnego.......a moje 17 letnie dziecko też? Bo jesteśmy we dwie i ona jest w pośredniaku na moim ibezpieczeniu pomocy...moze jakieś prywatne? dla wyjasnienia...pracuję nielegalnie za dużo większe pieniądze niż oferowana praca!!!

nie mogę okazuje się odmówić, bo pani w sklepie na kwitku napisała, ze to ja nie chcę pracować, choć prosilam by napisała, że się nie nadaję...małpa jedna

Od jakiegos czasu zaczelam zarabiac cialem. Zeby nie bylo niedomowien - kocham sie z facetami za pieniadze. Mam wziecie, bo chyba jestem calkiem niezle zbudowana Przy wzroscie 175 cm waze 58 kg a biust mam 70 D. Zarabiam niezle, ale jednak zawsze dreczylo mnie sumienie. Co bedzie, jak zechce porzucic to zajecie i zwiazac sie z kims na stale? Powiedziec o przeszlosci, czy nie? Czy mam szanse na normalne zycie, faceta, rodzine??? PORADZCIE!

dzięki podszywaczu

Gość moze moze
niepodjecie oferowanej pracy=wykreslenie z listy uprawnionych do ubezpieczenia, nie wiem na jak dlugo, jak sie nie zglosisz bez powodu na termin to sa trzy miesiace, w tym przypadku nie wiem. jak pracujesz to sie po prostu ubezpiecz prywatnie, razem z corka...

Niestety UP może skreślić cię z listy,jeżeli rezygnuje się z pracy to trzeba mieć konkretny powód,np że praca jest za daleko a nie że za małe pieniądze.Pomyśl czy masz dobre wykształcenie i doświadczenie żeby zarabiać wymarzone pieniądze i weź sprawy w swoje ręce bo nie masz co liczyć że UP znajdzie Ci kierownicze stanowisko z dużymi pieniędzmi.

to za pobyt w szpitalu na przyklad trzeba bedzie zaplacić?

Gość 99999999999999
masz miesięczne ubezpieczenie od wykreslenia więc dwa miesiące bez jakoś przetrzymasz a potem znów sie zarjestruj

Piszesz że masz dochody, ale nieoficjalne, więc nie musisz się martwić. Zawsze możesz wykupić sobie prywatne ubezpieczenie dla siebie i dziecka. Jeśli Cię to interesuje skontaktuj się ze mną. Pozdrawiam