Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia22

plasterki a libido

Polecane posty

Gość karolcia22

Cześc wszystkim.Mam takie pytanie: czy plastry tak jak tabletki antykoncepcyjne obniżają libido?Teoretycznie jest to to samo( te same hormony),ale nigdzie nie mogę doczytać czy też mają ten skutek uboczny.U mnie praktycznie wszystkie tabsy obniżają libido więc nie wiem czy jest sens zaczynać z plasterkami.Jeśli ktoś wie to będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam

Gość Viki 22
karolciu, co prawda na ulotce nie ma takiej informacji...ale przyjmuje plastry ponad rok i musze powiedziec, ze po nich- tak jak po tabletkach, mam niskie libido.To przykre:\\.Wiec skoro na nic nie ma sie ochoty, to po co brac hormony???Ale sprobowac zawsze mozna. Kazda kobieta ma inny organizm i inaczej reaguje na hormony. :)

Gość dziewuchaaa
ja przed stosowanie plasterków wogóle nie miałam ochoty na sex,nawet sie zmartwiłam czytajac wypowiedzi ,ze to jeszcze bardziej zmniejszy moje libido :-( a okazało sie zupełnie inaczej,zaczełam stososwac plastry i mam WIELKA ochote na sex :-) mój facet jest w szoku,wiec tak jak mówi przedmówczyny kazda z nas reaguje inaczej :-) pozdrawiam

Gość dziewuchaaa
ja przed stosowanie plasterków wogóle nie miałam ochoty na sex,nawet sie zmartwiłam czytajac wypowiedzi ,ze to jeszcze bardziej zmniejszy moje libido :-( a okazało sie zupełnie inaczej,zaczełam stososwac plastry i mam WIELKA ochote na sex :-) mój facet jest w szoku,wiec tak jak mówi przedmówczyny kazda z nas reaguje inaczej :-) pozdrawiam

Gość pollciaa
podczas brania tabletek rzeczywiscie moje libido znacznie spadło, a teraz gdy zaczęłam używać plasterków zauważyłam poprawe, nie odrazu jakies wielkie halo ale napewno jest lepiej, mam wiekszą ochote na sex i mój facet też to odczół!!!

Gość karolcia22
może jeszcze ktoś się wypowie.Będę bardzo wdzięczna

Gość karolcia22
Dziewczyny,naprawdę nie macie doświadczenia w tej kwestii?Jeśli macie to proszę napiszcie jak to wygląda u Was.Pozdrawiam