Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiaramii

kto wyszedł z toksycznego związku?partner się znęcał psychicznie lub fizycznie??

Polecane posty

Gość kiaramii
jak wam się to udaje czy macie kogoś nowego itd ?? bo ja chce wyjsc ale jakos nie daje rady :(

Gość ja ja ja
ja wyszlam.. jak mi sie to udalo?? zostawil mnie dla innej ;) i nie mialam wyjscia ;) CALE SZCZESCIE!! PS zmecal sie psychicznie

Jak wyszłam? Drzwiami... :) Zabrałam dzieci i poszłam do rodziców, znalazłam pracę i jest ok ;) Też myślałam, że nie dam rady, ale się udało. Dziwię sie kobietom tkwiącym w toksycznych związkach. Powodzenia

wydaje mi się, że wyszłam... nie chcę z Nim być... nie kocham Go... nie ufam mu... Bardzo dobrze potrafił mną manipulować. Ech...

Dziewczyny....jak jestescie po takich zwiazkach..udzielcie wywiadu Widzialnej (do pracy magisterskiej)...i dla niej i dla siebie. Ja to zrobilam.... Dobrze jest sobie to wszystko poukladac po jakims czasie i zamknac definitywnie drzwi. Tak bylo u mnie. Ten wywiad pomaga te drzwi zamknac. Pozdrawiam. A Widziaalna to bardzo odpowiedzialna osoba i rzeczowa tez....

Present, proszę Cię.... 13 topików o tym samym??? Niestety wszystkie kasujemy, to juz jest przegiecie. Zostaje ten na zyciu uczuciowym.