Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linn

Czy fluid jest bezpieczny dla twarzy?

Polecane posty

Gość gośćkajka
Witam ja używałam różnych podkładów z różnych półek ale jak zaczełam używac vichi to jem bardzo zadowolona kupuje go w aptece i nie zamienie na żadne jest wydajny i nie szkodliwy używam go od 2lat i jest git !!:)

Gość gość
Wszystkie mówicie o problemach z cerą którymi jest trądzik. Ja nie mam trądziku, ale moja cera ma bardzo dużo nierówności, ciągle pojawiają się gdzieś zaczerwienienia i mam straszne cienie pod oczami. Zawsze używałam podkładu i pudru, ale ostatnio zauważyłam, że moja cera się bardzo wysuszyła, rozszerzyły mi się pory i szybciej mi się pojawiają zmarszczki niż u innych osób. Chcę więc coś zmienić. Jeśli więc mam cerę normalną bez problemów z wypryskami to czy powinnam lepiej stosować sam fluid? i co stosować pod oczy żeby te straszne cienie zakryć a nie przyspieszać powstawania zmarszczek?

Gość gość
Dziekuje za link, ale ja pytalam o to co moze bardziej powodowac starzenie cery fluid czy puder w przypadku cery normalnej. Ogladanie opakowan fluidow mi w niczym nie pomoze raczej ale dzieki za checi :) chyba ze to reklama