Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzannka

Pytanie do facetów-w sprawie ślubu-powiedzcie co mam myśleć

Polecane posty

Gość Zuzannka

Jestem z moim facetem 5lat, od roku razem mieszkamy Jakoś się nam zyje, chyba nie najgorzej Staram się dbać o dom i mojego mężczyzne, moim zdaniem jestem bez zarzutu. Problem tkwi w tym, że mój mężczyzna, mimo iż już dawno skończyliśmy studia i dawno już pracujemy, nigdy ale to nigdy nie podjął tematu ślubu, naszej wspólnej przyszłości, ani nawet zaręczyn. Nie wiem co mam o tym myśleć, bo twierdzi, że chce być ze mną, kocha mnie, itp. Napewno nie szuka nikogo innego, to nie wchodzi w grę. Nie wiem co mam o tym myśleć, serio. Może któryś z panów mógłby mi wytłumaczyć tok myślenia mojego faceta???

Gość asdasdasd
no i dobrze robi, ja bym robił tak samo, po kiego mi jakiś papier, ma ciebie i to mu do szczęścia wystarcza, a ty nie potrafisz tego zrozumieć ;)

Gość Zuzannka
Tylko ja mam cały czas wrażenie że nie traktuje mnie poważnie, a jeśli tak to po co mi głowę zzawraca?

Gość czekajacy
a jak mu znudzisz sie to moze cie bez zadnych ceregieli zostawic , on nie kocha , czeka az spotka ta jedyna , ja tez tak robie bo na razie nie chce byc sam , czekam na moja Malgorzate , bede jej Mistrzem

Gość Zuzannka
czekający a ile Ty masz lat? Bo my po 26.

Gość asdasdasd
najpierw piszesz że cie kocha i nie myśli o nikim innym, a teraz że nie traktuje cie poważnie, dziwne to, może sama go zapytaj co o tym myśli.

Gość Zuzannka
Czasami się zastanawiam, że MOŻE nie traktuje mnie poważnie skoro nie garnie się do ślubu. Już sama nie wiem co mam myśleć?!

Gość czekajacy
a co ma wiek do rzeczy , 26 lat to dla mezczyzny zaden wiek , a ja jestem od was nieznacznie mlodszy , wierze ze ktoregos dnia ONA sie pojawi i zaczne w koncu kochac

Gość Zuzannka
jak dla mnie to wiek mam tu duże znaczenie jakbym miała z 19 czy 20lat to bym się napewno nie martwiła, w moim przypadku niestety zegar biologiczny tyka coraz szybciej :(

Gość czekajacy
to ze nie garnie sie do slubu to nic nie znaczy , prawie zaden mezczyzna sie do niego nie garnie , slub rodzi zobowiazania , tak samo jak mowic komus ze sie kocha , ja nigdy jeszcze zadnej tego nie powiedzialem , obecnej tez nie bo musialbym sie okreslic , ona nie nalega i tak jest dobrze

Gość Zuzannka
Z tym garnięciem sie to się nie mogę zgodzić Większość moich znajomych płci męskiej ze studiów już się pożeniła i to z pannami znacznie od nich mlodszymi. A co do słów o miłości, to coż słyszę je dość często i co.....nic. Więc może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi???

Gość czekajacy
26 lat to dla kobiety tez nie jest pozno , lepiej ozenic sie majac po 30 i wieksze pojecie o zyciu niz 20 lat i sie rozwodzic , ja mam prace , wlasne mieszkanie ale sam wiem ze rozumuje jak dziecko , to samo rodzice mi mowia ze jestem dziecinny , nie podolalbym rodzinie , dzieciom i obowiazkom z tym zwiazanymi , na razie mam proste i latwe zycie nie zamierzam go sobie komplikowac , twoj facet moze byc do mnie podobny , moze Cie kocha ale nie jest na to wszystko jeszcze gotowy