Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

ładna pupa

Polecane posty

Zna ktś jakieś łatwe i skuteczne sposoby na ujędrnienie pośladków?

Gość OUPiS
Dużo przysiadów i wymachów nogi w tył (w staniu, leżeniu i klęku)... poza tym rower, balsam ujędrniający i sama się z tyłu nie poznasz :P Pozdrawiam!

Gość oczywiście tylko ćwiczenia
na pośladki pomogą, do tego pilingi i oliwka i pupa marzenie

a zna ktoś jakies dobre i sprawdzone kosmetyki ujędrniające?

Gość Apeironka
Ja używam teraz balsamu z serii AA CiałoWrażliwe wyszczuplająco- ujedrniający (czy jakoś tak) i w moim przypadku jest skuteczny. No ale oczywiście też ćwiczę codziennie ok. godziny i do tego kręce hula-hopem. To działa! Własnie mam zamiar iść się poruszać i Tobie też proponuje ;)

Gość gąska 20
ja mam delikatna i wrazliwa skore ale na tyłku moja skora jest nieco grubsza i szorstka :-( Probowałam ją szorowac gabka przy kąpieli ale nic to nie daje :-( do tego chyba mam lekki celulit i juz zgłupiałam. Chce kupic jakis scrub i krem antycelulitusowy. Poradzcie co robic zeby skora na pupie byla gładka i bez celulitu

Gość Apeironka
Na gładką skórę to chyba najlepiej balsamy ujędrniające, pilingi i masaże... do codziennego masażu podczas prysznica/kąpieli dobra jest zwykła szorska gąbka. A jeśli masz pomarańczową skórkę, to nic tak nie działa jak ćwiczenia... naprawdę to najlepsza droga do wymodelowanej sylwetki. Pozdrawiam ;) P.S. Polecam magazyn dla aktywnych kobiet Shape, tam jest zawsze mnóstwo skutecznych ćwiczeń. Poszukaj w kiosku.

Gość biała orchidea
Wydrukowalam sobie te cwiczenia i zaraz wyproobuje..a moze ktos zna jeszcze jakies inne?

Gość Jull
Czy jest to skuteczny pomysł to nie mogę potwierdzić, jednak jeśli jest on skuteczny to myślę że jest bardzo łatwy o ile wychodzisz czasem z domu ;p Mam tu na myśli buty Easy Tone, które mają kształtować mięśnie nóg i pośladków poprzez wkładki balansujące, które znajdują się w podeszwie buta :) Mam nadzieję , że za kilka tygodni będzie już widoczna znaczna poprawa ;)

Mam te buty i przyznam, że chodzę w nich od kilku miesięcy i widzę efekty :) Ogólnie jak w nich się chodzi to czuć jak mięśnie pracują.

Gość bergamota
Macie rację dziewczyny, trzeba sporo czasu poświęcić na ćwiczenia, ale trzeba też natłuszczać i nawilżać skórę! Oprócz regularnych ćwiczeń na siłowni, po każdej kąpieli masuję skórę olejkiem drenującym żeby była gładziutka jak brzoskwinka :-) Efekty są widoczne już po miesiącu :-) Polecam - Sanoflore olejek zapłaciłam 64zł z groszami w aptece. :-)

Gość leniuszekkk
Też polecam buty reeboka easy tone. Sama je stosuję, ponieważ z natury jestem leniuszkiem. Widzę efekty, więc to raczej nie ściema:D

Gość mój sposób:
seks w pozycji "jeźdźca " 3 x dziennie po 0,5h i za każdym razem smarowanie pośladków świeżutkim nasieniem. Efekt gwarantowany po miesiącu.👄

Hm... Nie wierze w takie cuda, jak buty modelujące pupę. Już wolę poćwiczyć. Chodzę na basen, codziennie ćwiczę na piłce i mam w domu trampolinkę - niezastąpiona przy modelowaniu sylwetki! Dzięki temu moja pupa nabrała pięknych kształtów.

Gość Marzena...
Mi pomogło nacieranie spermą mego Pana i jak mnie bił paskiem w pupę

Gość Kornelia83
Mam te buty od ponad 5 miesięcy i są rewelacyjne. Bardzo wygodne w chodzeniu, bieganiu czy skakaniu. W nich można chyba wszystko robić a nogi tak się nie męczą. A pośladki swoją drogą się trochę mi poprawiły :) oczywiście na lepsze.

W konkursie jest uż 4 etap to jest chyba ostatni ciekawe kto wygra macie swoją faworytkę? Bo ja mam :)