Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anneczka22369

moj szef mnie...

Polecane posty

Gość anneczka22369

mobbinguje tzn. non stop cos jest zle wszystko mu nie pasuje . juz nie moge tak dluzej jestem w ciaglym stresie nie moge jesc i spac po nocach zoladek mnie caly czas boli. Jego zachowanie jest co najmniej dziwne bo jeszcze niedawno mnie awansowal i dal podwyzke . ja staram sie pracowac jeszcze ciezej i gorliewiej niz przedem. pomozcie!!!!!!!

Gość anneczka22369
nikt mi ie odpowie

Gość asdasdasd
no cóż kawał z niego skurwysyna, pewnie ma rodzinne problemy, żona mu nie daje i opierdala go na każdym kroku, a w pracy wyżywa się na tobie

Gość anneczka22369
ale to chyba nie moja wina ze ma problemy nie ma prawa mnie tak traktowac. co robic co robic....

Gość songone
Mnie też awansowal i to 3-krotnie wyżej niż innych pracowników. Dawał premię wyższą niż kierownikom. Starałam sie pracować całą parą. Pewnego dnia poczułam pismo nosem. Zachowałam się tak jak przystoi na porządną kobietę. Przeprosil mnie, że się to nie powtórzy. Wiedzial już, że nie może marzyc o mnie. Zachowywał się wobec mnie bardzo przyzwoicie ale już o tych premiach ponad musiałam zapomnieć. Nie dyskryminował mnie, ale już nie było tak jak wcześniej. Ja poprostu nie należę do osób, które są pozbawione taktu.

Gość nie kumam tego języka
co znaczy "Pewnego dnia poczułam pismo nosem" ? :O

Gość very
poczuć pismo nosem znaczy rekę poczuc na posladku...