danielgrand 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 Potrzebna pomoc : co zrobic zeby dzieci mogly jechac razem ze mna , moze jakies podpowiedzi ? rady ? moja zonka juz tam jest nie na stale ,ale jak dojedziemy to pewnie tak , my chcemy do niej dolaczyc ? mam dosyc juz tego kraju i tesknoty za zonka :( wiem ze trzeba paszportow , zgody obojga rodzicow . czy oczyms zapomnialem ? ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielgrand 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 zapmonialem jak jest ze szkola w niemczech , glownie chodzi o frankfurt nad menem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielgrand 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 upupup jakos nikt nieodpowiada !!! pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słone czko Napisano Kwiecień 12, 2006 słonce nie wiem jak to jest ale sama bym chętenie wyjechała w tym kraju nie da sie żyć a niemcy znam bo często tam jedżę życzę ci powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agata26 Napisano Kwiecień 12, 2006 o jejku ale robisz z igly widly wyrabiasz dzieciom paszporty, pakujesz wsiadasz w jakis srodek ytasportu i jedziesz , a tam musisz na miejscu dowiedziec sie gdzie mozesz poslac dzieci do szkoly ale z tego co wiem nie ma z tym problemu , no co ty facet jestes czy kto;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaskoczona102 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 chyba do Niemiec a nie do Niemczech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielgrand 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 faknie pomagacie , niema co pomagacie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no juz... Napisano Kwiecień 13, 2006 wsiadaj do auta i jedz i nie marudz tyle , na pewno wszystko sie uda !!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piccollini 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 No a co chcesz konkretnie wiedziec?Z wyjazdem nie ma problemu,jesli dzieci maja paszporty.Jesli chodzi o szkole,to potrzebujecie zameldowanie i oczywiscie zalegalizowanie pobytu w Ausländeramt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach