Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mckamikadze

suplementy diety

Polecane posty

Gość Mckamikadze

siemka, wraz z przyjaciolka podjelysmy sie diety. Do tego celu chcemy sie wspomoc poprzez zarzywanie tabletek wspomagajacych ten proces. Przegladalam apteki w internecie i takich srodkow jest mnostwo. Moze moglybyscie mi jakis doradzic, polecic srodek? bylabym wdzieczna. Pozdrawiam

wejdz sobie na strone: www.vebso.com uzytkownik: storm szukaj suplementów NUTRALITE- sa rewelacyjne,a do tego masz gwarancje jakosci(masz 90 dni na zwrot wrazie gdyby bylo cos nie tak) Pozdrawiam .

Gość Mckamikadze
tak, dzieki za stronke. Teraz musimy sie zdecydowac na konkretny

a skad jestescie? Proponuje Ci abys opisala diete jaka stosujecie, jest osoba ktora moglaby wam pomoc-lekarz,dietetyk ktora moze dla was wybrac wsrod tych Nutralitów.

Gość Zdrowe odżywianie
a ja proponuję suplementy sprawdzone. a jak już to active compound , czyli biologicznie aktywne w których struktura jest nienaruszona, więc organizm przyjmuje je jak normalne jedzenie, nie szkodzą. www.wellness.sklepy24h.pl można tam poczytać o dietach, o tym jak i co dobierać, można też zasięgnąć darmowej fachowej porady.

Gość afadro
Jestem zadowolona z kapsułek ProLady. W lecie stosowałam ProLady opalanie, miałam ładną brązową opaleniznę. Polecam również ProLady z serii: Antystres-zawiera melisę i magnez dzięki czemu uspokaja nie powodując przymulenia Detoksykazja-z algami morskimi Energia i koncentracja PMS-łagodzi dolegliwości związane z PMS Menopauza Włosy, skóra, paznokcie-ładniejsza cera, mocniejsze włosy.

Gość MISSbutterfly
Ja stosuję z serii ProLady kapsułki detoksukujące organizm. Jestem już w piątym tygodniu kuracji i stwierdzam, że efekty są zadowalające. Daodatowo czuje się o wiele lżejsza, gdyż pije codziennie 2 litry wody niegazowanej - dzięki temu schudłam 3 kilogramy :D Same superlatywy ;)

Gość karolcia_20
Thermo Line polecam!! ale tylko w przypadku, kiedy osoba oprócz diety, intensywnie ćwiczy

Gość OlkaK2124
Uzywaliscie leku co sie nazywa ProLady Antystres? Bo szukalam danych na temat tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Moze moglibyscie cos opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, testowaliscie zamienniki? Tutaj zanalazlam troche opinii o ProLady Antystres: http://www.listalekow.pl/prolady-antystres/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Nie chcialabym sie rozczarowac i zmarnowac bezsensownie pieniadze, dlatego licze na Wasze sugestie. Dzieki za wszelkie porady.

Gość Kornelialll
Ja sama mam dokładnie taki suplement http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i biorę go od dwóch miesięcy na razie efekty są takie, że ubyło mi 8, 1 kilo. Potem zobaczę ile jeszcze dam radę schudnąć. Oczywiście mam też dietę i biorę sporo ćwiczę.