Makaron ...... 27 Napisano sobota o 23:43 (edytowany) W terenie Edytowano sobota o 23:43 przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 00:51 To tyle na temat niektórych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 00:53 Pij nie pjerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 00:53 Tyle na temat pewnych podludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 00:57 3 minuty temu, WỳwaloneJaja napisał: Pij nie pjerdol Ty też pijesz, nie rób tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 00:58 Pije aby żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:01 2 minuty temu, WỳwaloneJaja napisał: Pije aby żyć A co z tego nie zapijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:03 No właśnie więc nie chlej bo stara poczwara i tak nie zniknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:11 7 minut temu, WỳwaloneJaja napisał: No właśnie więc nie chlej bo stara poczwara i tak nie zniknie Widzę, ale twoja miłość jest wyjątkowo ślepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:13 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Widzę, ale twoja miłość jest wyjątkowo ślepa Podobno na tym to polega. A potem konczysz jak makaron pod łóżkiem starej poczwary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:15 Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Podobno na tym to polega. A potem konczysz jak makaron pod łóżkiem starej poczwary Zazdrość to paskudna cecha, dlatego wymiotujesz, a moja żona śpi dobrze Tobie też życzę ostatni raz szczęścia i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:15 Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Zazdrość to paskudna cecha, dlatego wymiotujesz, a moja żona śpi dobrze Tobie też życzę ostatni raz szczęścia i dobranoc Gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:16 Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Gin Już Ci mówiłem nie życz mi źle, bo ja Tobie nie życzę tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:19 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Już Ci mówiłem nie życz mi źle, bo ja Tobie nie życzę tego Czy ja jestem zobowiązana żeby robić to co ty? Nie sądzę. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:20 Nie muszę nikomu niczego życzyć bo i tak otrzyma każdy to na co zasługuje. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:21 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Czy ja jestem zobowiązana żeby robić to co ty? Nie sądzę. Zegnam Daj mi spokój jesteś toksyczna laska choć zakochana i to Cię przeraża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano niedziela o 01:28 Nareszcie koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano niedziela o 01:31 Wracasz na łono rodziny 🫶 życzymy szczęścia z żoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 42 Napisano niedziela o 01:51 Istny dramat i patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach