Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaakaa

tesknię za moim mężem ...................

Polecane posty

Gość kaaaaakaa

Gość vcxer
a ja za nikim nie tęskni.MOze za piwem i śmierćią ,ale to nie istoty żywe

Gość kaaaaakaa
wyjechał wraca za tydzień i tak mi smutno ja nie umiem bez niego żyć, spać i w ogole funkcjonowac normalnie

noo wlasnie chcialam napisac ze mamy tak samo... :) tez sie widuje z nim codziennie i jeszcze taraz gadamy na gg (bo niedaleko mieszka) ale dopoki nie zamieszkamy razem to nie bede miala go dosyc :)

filizanka hiii no :D to jestes moja siostra blizniaczka:D ale bym chcial miec siorke:) a tak mam 2 braci eh:D

Gość Stalowa Magnolia
dzisiaj mój mąż przyjechał z 3- tygodniowej delegacji, dziewczyno tydzień to jest pikuś, dasz radę, mówie ci serio

Gość kaaaaakaa
my jestesmy 9 miesiecy po slubie i raztylko nie bylo go 4 dni tez było mi zle ale dzis mam doła jeszcze jakies 6 dni bez niego on teraz sie opala w hiszpanii

Gość Stalowa Magnolia
a co aż tak bardzo jestes uzalezniona? ;)

ten usmieszek to byl do szymczakowej :) a ja wyjezdzam na cale wakacje, co prawda z wlasnej woli.. ale nie wiem jak ja to zniose... ale wiecie co, juz przezylismy cos takiego... mnie nie bylo rok w Polsce a jednak tak strasznie nie tesknilam, chyba dlatego ze tak bardzo nie kochalam, ale teraz coraz bardziej go kocham i wiedze (dopiero teraz) jak bardzo on mnie kocha... ehhh jakie to durne ze trzeba sie na tak dlugo rozstac zeby sobie takie oczywiste rzeczy uswiadomic :(

coo to gdzie on pojechal no jak to na wakacje czy co??? opala sie no nie ja bym tego nie strzymala:( jesczze ja..co sobie szyje..i jestem cholernie zazdrosna:( ... no juz by bezemnie gdzies wyjechal uhmmm:D

Gość Stalowa Magnolia
to co ty wysłałaś chłopa samego na wczasy?

filizanka wiem wiem ze do mnie:D siorka hihi .. no na serio.. ja tez kiedys tak tego nei przezywalam.. a teraz 1,5 roku jestem z nim i no wlasnie.. wiem ze nie moge bez niego zyc :( takl to jest.. potrzeba czasu aby sobie usiwadomic pewne sprawy

my jestesmy razem 3 lata :D tzn bedzie niedlugo tzn nie wiem kiedy jakos na wiosne beda 3 latka :)

filizanka hhi no to ladnie to tak nie wiedziec coo no coo:D aa on pewnie tez nie wie to masz szczescie:p ..ja mam narazie 1,5 i wiem ze z nim zostane do konca zycia:D a Ty... bo niektorzy sa tez pewni,, a poznije jakies walki wychodza:/ ale ja jestem pewana na normlanie 10000...0000 nooo %:D

nooo teraz to jestem pewna... a on sie wkurza bo sie go ciagle pytam czy sie ze mna ozeni i on twierdzi ze to wychodzi jakbym sie mu oswiadczala :D

Gość kaaaaakaa
nie on tam pracuje stawiaja dom no i sie opala bo na powietrzu a u nas zimno i dopiero wiosna nadchodzi

poznalismy sie w lany poniedzialek :) ale byly male rozstania i powroty i w sumie nie mamy jakigos takiego dnia kiedy moglibysmy robic jakies rocznice... dlatego ja uznalam ze poprostu lany poniedzialek bedzie naszym malym swietem :)