Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda

Naprawde dobry krem na rozstepy i cellulit,ale taki który...

Polecane posty

nie wyszczupla (dobra ja wiem,ze gdyby te wszytskie kremy na serio wyszczuplały to by po ulicy same szkielety chodzily) ale ja i tak sie boje,że mnie wyszczupli bo mam 10 kg niedowagi i utrata nawet 0,5 cm w udach to byłby koszmar dla mnie :( ktore kremy są naprawde dobre? pomóżcie!! cena nie gra roli... tzn. do 60 zł :P wiecej nie dam :) pozdrawiam dziewczynki ! 🌼

Opis Ujędrniający , szybko wchłaniający się żel jest specjalnie przeznaczony do skóry z cellulitem. Dzięki zawartości składników ujędrniających i kofeiny, żel tonizuje i wygładza skórę na biodrach, pośladkach, udach i brzuchu. Żel ma również właściwości nawilżające. Zawiera wyciągi z alg morskich, zielonej herbaty, miłorząbu japońskiego i kasztanowca, które poprawiają ogólny wygląd skóry, ujędrniają i nawilżają. Sposób użycia Żel stosujemy dwa razy dziennie. Smarujemy nim te obszary działa, gdzie pojawia się cellulit. Stosujemy go też zapobiegawczo, aby uniknąć powstawania skórki pomarańczowej. żel ujedrniajacy firmy Artistry- jak cos to pisz- powiem gdzie zamowic

a ile kosztuje? i czy jest też na rozstepy? [kwiatek}

Gość agawanka
Ten żel kosztuje 110 zł......!! masakra.....nie ma czegos tanszego?? A zwykły z Soray nie jest dobry??

kurcze ale mi chodzi jednoczesnie na rozstepy i cellulit... sa takie w ogole? bardzo mi zalezy...

Gość Poprawa 70 procent
szkoda kasy na cud preparaty i tak ci nie pomoga jelsi nie zasotsujesz diety i nie bedziesz cwiczyc Po pierwsze duzo ruchu wykonuj cwiczenia na posladki i uda nie sa łatw i przyjemne ale daja wyniki Po drugie deita- duzo warzyw i owocow gotuj na parze włacz do jadłospisu kiełki, unikaj soli PO trzecie smaruj sie czyms tłustym moze byc oliwka ja do tego smam zrobiłam sobie mazidło kupiłam swykła hascobaze do niej wkreciłam wywar z zielonej herbaty kawy troszke oliwki rewelacja lepasze to niz te wszystkie srodki cud

czarna, ty jesteś jakąś konsultantką tego Artistry? Wszędzie to wciskasz :D Nie wiem co na rozstępy, ale na cellulit jest dobra seria Ziaji. Peeling, żel i oliwka do masażu. Cały zetsaw kosztuje koło 40 zł. I działa! Pzdr

Gość słuchaj tylko rewelacja...
... zamów sobie krem na cellulit i rozstępy z Avonu, kosztuje on 39.90 w promocji i jest bosssssssssski!!! Bez promocji to już chyba 62zł więc troszkę drożej niż masz zamiar wydać- zależy jak trafisz;) ja jestem szczupła ale mam ogromny cellulit i mase rozstępów, a używam tego kremu od 2óch dni i pomaga- niewiarygodne, ale prawdziwe!!! Pozdrawiam:*

Gość Amelieczuneczuneczuneczunia
bielenda jest dobra i vichy: pod tymi adresami nie ma vichy!!!!!!!!

Gość chudzinka
ja kupilam ostanio z firmy BIELENDA krem na rozstepy i celulit zobaczymy czy cos da dopiero zaczynam uzywac, ma nawet przyjemny zapach. Ja tez wlasnie nie chce stracic w udach nawet 1cm

Gość nieskuteczny
bielenda i tym podobne taniochy kuszą jedynie cena a objawiaja sie niestety brakiem skutku:(

Gość Do... 1002anusianiusi
umiesz czytac ze zrozumieniem, nie ma być wyszczuplajacy :-D

Gość bielenda jest dobra i vichy
jest na dziesiątej stronie i jest też od cholery innych mazideł, o których możesz poczytać. ja uzywałam termoaktywnego żelu bielendy. skóra aż boli, ale działa.

Gość chyba na głowę i wyobrażnie
działa a nie na widoczny cellulit gołym okiem:P

Gość bielenda jest dobra i vichy
ja byłam zadowolona z tych preparatów. termoaktywny żel bielendy nakładany przed ćwiczeniami + folia bardzo wspomaga walkę z celulitem. skoro ktoś prosi o radę, odpowiadam. czy skorzysta z porady to już jego sprawa.