Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalny-chyba

Żoną-dziewica

Polecane posty

Gość nienormalny-chyba
przestan, bezdzietna czy nienawidzaca dzieci, to nie kobieta:/!!! musze uciekac. Dzieki, czesc

Nie chcę Cię martwić, ale kobieta może być dziewicą (mogła nie spać z facetem), ale seks oralny mogła uprawiać (czyli mogła mieć w ustach innego fiuta, bleh) :D

Gość milackova
Milli, cenna uwaga:)

moze niedługo powiedz ze nie dziewicy nie zamężnej kobiecie ręki nie podasz bo nie jest czysta

Gość nienormalny-chyba
ale z ustami to byl przyklad, jedyny tylko. Gorszym wydaje mi sie tam miec kilka kutasow! I pozniej, jeszcze dzieci, bo mysle o rodzinie, i jak tam sie nasuwa, ze matka naszych dzieci byla stukana przez innych, blecht. Moze jestem podwojnie moralny, ale dla mnie dziewica, to uosobienie delikatnosc, czulosci, ciekawosci, chce byc dla niej jedyny: ), taka czysta...piekne: )

Gość nienormalny-chyba
nie, na stopie kolezenskiej mi to nie przeszkadza i nie mysle o tym

Gość jagoo
wiesz tak czytam twoje wypowiedzi i mam wrazenie ze ty nie do konca jesres normalny

Gość nienormalny-chyba
bo mam swoje idealy, czy dlatego, ze dzisiaj kobiety sie tak usprawiedliwiaja, jak faceci zaliczaja, to one tez. czemu tak ciezko o dziewice, powyzej 18lat, swiat schodzi na psy.

Gość ale jajca
Tym stwierdzeniem rozbroił mnie totalnie: " bezdzietna czy nienawidzaca dzieci, to nie kobieta:/!!! " hhahahahahahahahahahaha:D

jagoo--- noo, myslę że mógłby skrócić swój nick o \"chyba\" :P

dlaczego tak trudno o prawiczka powyżej 16 roku życia! łeeeeee!

Gość o matko..................
ale jesteś wymagający:o Nie dziwię się jednak. Ja mam 21 lat i jestem dziewicą. Mam chłopaka w tym samym wieku i bardzo się kochamy. On jest moim pierwszym chłopakiem, wczęsniej w ogóle nikogo nie miałam. Jesteśmy razem od roku, więc do 20. roku życia byłam sama, nigdy nie miałam żadenego chłopaka, nawet takiego do "chodzenia", takiego jakiego niektóre osoby mają jeszcze w dzieciństwie. Po prostu wydawało mi się, że nie potrafię i nie mogę z nikim być. Ale z nim mogę:) ❤️ I chcę z nim być. Chociaż na oczątku wcale nie chciałam, on strasznie za mną biegał a ja tylko szukałam okazji do tego, żeby go zgubić;) Teraz on jest zakochany we mnie a ja w nim i wszystko jest super. Chcemy być razem, całe życie, o ile będzie to możliwe. No i wiem, że stracę dziewictwo z nim, nie wiem kiedy, bo trochę mnie to napawa różnymi wątpliwościami, ale jedno jest pewne- teraz tego chcę i to z nim. No ale on nie domaga się ode mnie zaświadczenia o dziewictwie, po prostu mnie zna, wie jaka jestem. I zawsze mówimy sobie prawdę. Aha, no i on też jest prawiczkiem. Za co kocham i szanuję go jeszcze bardziej. Wiem, że jego kochane ciałko nigdy nie było z nikim tak blisko, jak będzie ze mną:)

Gość nienormalny-chyba
dla mnie nie jest wtneczas kobieta: ), dobra, milo mi bylo sie podzielic z wami odczuciami, nadal sie bede upierac przy uosobieniu czystosci, a do pozostalych. PRZESTANCIE sie tak kurwic: ), faceci to docenia: ). Na razie, czesc

Gość jagoo
a jaką ty masz pewnosc, ze jak juz znajdziesz dziewice to ulozy wam sie tak ze bedziecie zawsze razem...skad wiesz ze po kilku latach cos sie nie sypnie i sie rozstaniecie...wogóle podawane przez Ciebie przykłady 17-18- latek są nie na miejscu bo dyskusja dotyczy kobiet w innym przedziale wiekowym, prawda?

Gość milackova
Upieraj się przy swoim zdaniu:) Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z tego , że masz problem, czy nie. Rób jak chcesz. Ja uważam, że powinieneś spróbować u psychologa albo seksuologa. Bo potrzebujesz pomocy z zewnątrz. Szukanie jej na forum raczej niewiele da. Dodam jeszcze, że dla mnie ważne byłoby, czy mój facet "dymał" przede mną jakieś laski, nie uogólniaj aż tak bardzo, że kobietom nie zależy. Z tym, że ja raczej nie robiłabym z tego powodu jakiejś tragedii - żyjemy w czasach, w którch seks jest codziennością i trzeba się liczyć z seksualną przeszłością partnerów. A to, czy ją akceptujemy, czy nie, to już inna sprawa. I nad tym powinieneś popracować. Powodzenia życzę.

Gość nienormalny-chyba
o matko-ladnie, ja dlatego chce dziewice, niech jej cialko, bedzie tylko ze mna; ), powodzenia, czesc

Gość jagoo
co do wypowiedzi ze mamy przestac sie kurwic...wiesz z kims sie kurwimy...z kim?z facetami...a poza tym skoro uwazasz ze wszystkie kobiety sie kurwia to przykro mi ze na takie trafiales...nie uogólniaj bo znów jestes nie fair...

ty powinieneś sie urodzić w innej epoce np w średniowieczu chociaż nie tan kobiety dziewicami przestawały być w wieku 14-15 lat z mężem o 30-40 tak starczym a jak maż umierał to klasztor je czekał. tak byś pewnie wolał

Gość milackova
Widzisz, pisałam wcześniej o traktowaniu kobiet i mężczyzn... Z tym masz problem. Facetom pozwalasz dymać kobiety, kobiety z kolei nie mogą się kurwić. Może i lepiej, żebyś został sam. Nie warto, żebyś komuś psuł nerwy, mącił w życiu i igrał z czyimiś uczuciami.

Jagoo, my się kurwimy, a faceci zdobywają przecież :-O popierdolona szowinistyczna mentalność. Powiem Ci kolego nienormalny, że bym z Tobą nie była nawet jakbyś miał kutasa ze złota.

Gość milackova
Ciekawi mnie tylko, z iloma kobietami byłeś. Gwoli ścisłości.

Gość maxim
chyba nie odpowie może sie boi

Ja mam 18 lat i swój pierwszy raz przeżyję ze swoim mężem... będzie i bezpiecznie i z zadowoleniem dla mnie i dla niego

Gość jagoo
niobe zebys sie nie przeliczyla z tym zadowoleniem dla ciebie

Gość ale jajca
Wyglądam jak kobieta, zachowuję się jak kobieta, jestem tak wrażliwa jak kobieta, ale mimo wszystko nią nie jestem bo nie chcę mieć dzieci. Oscar dla nienormalnego w kategorii nienormalność roku:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Niobe --- i okej, szacunek, respekt i w ogóle fajnie. Nie mam nic przeciwko. Ale facet jest hipokrytą, szowinistą i ma podwójną moralność. Bleh, OHYDA :-O