Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna dziewuszka

rodzice chłopaka

Polecane posty

Gość fajna dziewuszka

Po jakim czasie znajomości Waszym zdaniem chłopak powinien zapoznać swoją dziewczynę z rodzicami?

Gość po 2 miesiącach
bo mieszkał w innej miejscowości, trochę oddalonej

Gość fajna dziewuszka
a co mam myśleć o chłopaku, z którym spotykam się już prawie 3 m-ce, on poznał moich rodziców a ja jego nie... On już nie mieszka z rodzicami. Dziś wybiera sie na urodziny swojej kuzynki i ... jedzie tam sam. Mnie jedynie oznajmił, że się wybiera na urodziny do niej. Na 100% będą tam jego rodzice. Jest mi bardzo przykro bo odnoszę wrażenie, że nie myśli o mnie poważnie, tak jakby sie mnie wstydził :(

Gość fajna dziewuszka
... a przecież nie powiem mu, że mi z tego powodu jest przykro :(

Gość fajna dziewuszka
zaznaczę jeszcze, że w jego rozmowach z mamą przewija sie mój wątek, tzn. mama pytała go o mnie, jak się nam układa i takie tam. Dodam jeszcze, że jego rodzice są rozwiedzeni a mama dosyć poważnie choruje. Ale czy to może być powód? Nie wiem co mam myśleć :( Próbuje chyba sobie to jakoś wytłumaczyc, a prawda wydaje się być oczywista - nie jest pewien tak do końca czy warto jest mnie przedstawiać rodzinie :(

Gość fajna dziewuszka
Chciałabym, żeby to wyszło od niego... Nie chce się narzucać

Gość fajna dziewuszka
gdyby to wyszło od niego miałabym potwierdzenie tego, że jednak traktuje mnie poważnie i nie ma nic do ukrycia. A tak to nie wiem, czy ze mną cos nie tak, czy może w jego rodzinie ;)

Na pewno wszystko jest ok,a przynajmniej trzeba myśleć pozytywnie.Uzbroj się w cierpliwość poprostu...Życzę powodzenia:)

Gość Mój to już po
dwóch miesiącach podstępem zaciągnął mnie do swojego domu (niby do swojego pokoju), ale w pokoju obok przy otwartych drzwiach jego rodzice siedzieli na kanapie przed TV i zerkali z zaciekawieniem co to ich syn za dzieczynę przyprowadził Hehe. Potem jak się troszkę oswoiłma z jego domnem to zaprowadził mnie do pokoju dużego i siedzieliśmy z jego rodzicami. Natomiast moich rodziców poznał w sumie ze swojej inwencji wtedy jak bez zapowiedzi po prostu przyjechał mnie odwiedzić (znał już wtedy mój adres mimo że w domu u mnie nigdy wcześniej nie był) i tak w sumie nie musiałam wykazywać żadnej aktywności ani z poznawaniem jego rodziców ani z tym żeby on poznawał moich. On sprytnie zrobił to wszystko za mnie.

ja poznalam rodziców chłopaka po roku znajomosci, a wlasciwie tylko matke, bo ojciec byl za granicą. Poznalabym ja pewnie jeszcze pozniej, gdyby nie wypadek chłopaka. Pierwszy raz zatem spotkałam ją u niego w szpitalu. A teraz wytłumaczenie. On mnie w ogóle do domu wcześniej nie zapraszał z takiej przyczyny, że po prostu się bał mojej reakcji. Ktoś z jego rodziny z kim on mieszkał w tym domu razem z matką był bardzo chory i on nie chciał abym na tym etapie znajomości o tym wiedziała. Poza tym to są sytuowani finansowo ludzie o czym ja wtedy nie wiedziałam i bał się, że polecę na jego kasę itp a nie będę chciała być z nim dla niego samego. Nie mam o to żalu do niego bo po zaznajomieniu się ze sprawą tej choroby kogoś z rodziny wiem , że mogłabym się wtedy wystraszyć. Dowiedziałąm się z czasem i tak jest ok. Dodam jeszcze, ,że jego porzednia dziewczyna w ogóle nie była u niego nigdy w domu a był z nią rok pozdrawiam

Gość ja mam odwrotny problem
moj chłopak nalega zabym do niego przyszła a ja ... wciaz brak mi odwagi. A co najsmieszniejsze spotykamy sie juz 4 miesiace.

niestety nie wiemy jakie podejscie ma do tej sprawy Twój chłopak.. tylko ty mozesz sie o tym przekonac i raczej tylko podczas rozmowy z nim.... skoro nie chcesz rzucic mu jakiejs aluzji...

Gość olalalalalalalala
moj mnie zaprosil po 5 miesiacach, ale tylko dlatego ze nalegalam, teraz zaluje ze to ja do tego doprowadzilam a nie on:/ i jeszcze rozumiem jesli on nie mieszkalby juz z rodzicami i mnie po takich czasei przedstawil, ale nie on nadal z nimi mieszka, to jest nadal jego dom:( przykro mi z tego powodu, nie wiem czy on mnie naprawde kocha czy tak tylko jest ze mna bo mu wygodnie:/a i drugi raz mnie juz nie zaprosil, nawet o tym nie wspomina, co o tym myslicie??

Gość fajna dziewuszka
--> drażka...rodzice mojego chłopaka też są dosyć wysoko usytuowani i też wydaje mi sie, że to może być jeden z powodów, dla których nie chce mi ich przedstawić. --> ó ... ja niestety tez nie wiem czym kieruje się w tym przypadku mój chłopak. Jest nam ze sobą dobrze, wspaniale sie dogadujemy ze znajomymi zarówno moimi jak i jego. Jest jeszcze coś, tak jak napisałam wyżej jego rodzice są po rozwodzie, tata ma inną kobietę, mama jest sama, często użala się mojemu chłopakowi i jego siostrze na całą tę zaistniałą sytuację, a co więcej siostra mmy chłopaka też jest rozwiedziona. Moja rodzina jest pełna i byc może dlatego mój chłopak nie chce mi tego wszystkiego pokazywać. Bo co innego o tym mówic a co innego już przebywać w takim gronie. Dla mnie to oczywiście żaden problem i nikogo tu nie osądzam, czasem tak się życie układa... Ale i tak zastanawia mnie kiedy mi przedstawi rodziców ;)

Gość fajna dziewuszka
--> olalalalalalalala ... nie wiem jakie są relacje m-y Wami ale, może tak jak inni piszą, nie ma m-sca na spotykanie się u niego w domu? Dla mnie to przyznam się też jest dziwne :(

Gość olalalalalalalala
to tak po krotce opisze nasze ralacje-jesteśmy razem 8 miesciecy mowi ze mnie ckocha i ze zawsze chce ze mną byc itp. on studiuje w moim miescie, ale tu nie mieszka, dojezdza z innej miejscowosci, codziennie. on u mnie jest czesto, owszem u mnie sa lepsze warunki do spokań bo mam sowj wlasny pokoj, a on ma z siostra.ale przeciez nie na kazdym spoktaniu musi dochodzić do jakis zblizen itp, a normalnie gadac to mozemy tez przy jego siostrze i nawet rodzicach.on niby powiedzial ze jak chce to mogr przyjedzać ,ale taki tekst to chyba nie jest jakies zaproszenie..zreszta nie wiem:/moze sie mnie wystydzi i dlatego? :(

Gość fajna dziewuszka
olalala ale ile moge czekac ?? naprawde jestem mu posłuszna obciągam mu codziennie...a on nic ! tak jakby nie miał rodziny ! :(

Gość fajna dziewuszka
oj :( spodobało mu się u Ciebie i tak mu dobrze ;) Rzeczywiście nie zabrzmiało to co powiedział jak zaproszenie. No to jestesmy dwie takie z niedomówieniem :(

Gość fajna dziewuszka
co za głuuupi podszywacz z tym obciąganiem

Gość olalalalalalalala
wiesz skoro on juz nie mieszka z rodzicami to moze to jeszcze dluzej potrwać:/ a do siebie ( bo gdzies przeciez mieszka:P) cie zaproil? ale na moje to dluzej niz do pol roku nie powinnas czekac a najlepiej to z nim pogadaj, moze sie coś wyjasni:)

na moje oko skoro jestescie tak krotko razem nie oczekuj od razu zapoznania rodzin. który koleś w tym czasie wie czy jest z dziewczyną na bardzo poważnie? Nie susz mu głowy bo to go zniechęci.. myślę, że jak będzie gotowy sam wyjdzie z inicjatywą :)

Gość fajna dziewuszka
olalalalalalalala tak, ja u niego już byłam nie raz, nocowałam mimo, że nie mieszkamy daleko. Poznałam jego siostrę, która z nim mieszka. Tylko Ci rodzice są tacy zastanawiający ;) Ale poczekam jeszcze, to zaledwie niecałe 3 m-ce ;) Może i w Twoim przypadku trzeba jeszcze troszkę poczekac :) A tak sobie teraz myślę, że może nasi mężczyźni ;) nie mają zbyt dobrych relacji z rodzicami i nie chcą nam tego ujawniać... A my np. dobrze dogadujemy sie z naszymi rodzicami, oni to widzą i "boją" się nam pokazywać jak to jest u nich ;)

Gość fajna dziewuszka
dzieki drażka ;) powoli do tego dochodzę w swoim rozumkowaniu ;) Poczekam, znamy się tak króciutko... ;)

Gość fajna dziewuszka
a może znacie przy okazji jakies ciekawe miejsca gdzie mogłabym zafundować chłopakowi darmowy obciąg :) ?

Gość olalalalalalalala
u mnie to jest akurat odwrotnie, on ma dobre kontakty z rodzicami-tak przynajmniej mowi, a ja nie-szczegolnie z mama, ciagle sie klocimy i szczerze powiedziawszy juz sie nie moge doczekac kiedy sie wyprowadze.z tata jest ok:)

Gość fajna dziewuszka
przed chwilką dzwonił mój chłopak, własnie się wybiera na te urodziny do kuzynki i wiecie co, wyczuł, że coś jest nie tak... Pytał co jestem taka przygaszona, smutna... Nie przyznałam się, bo tak jakos głupio mi o tym mówić. Może się domyśli ;) a jak nie to poczekamy, zobaczymy... ;)