Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu............

powiedzcie proszę czym różni się fluid od pudru w płynie???

Polecane posty

na stronie lirene w zakładce pudry umieszczone są 3 rodzaje fluidów (np. city matt, shine touch) i puder kryjący. Stąd moje pytanie czy fluidy różnią się składem? właściwościami? jak to jest?

nikt nie wie???????

fnazwa \"fluid\" określa płynną konsystencję podkładu (podkład może mieć też np. konsystencję kremu, musu, kompaktu itp.). poczytaj o właściwościach na stronie, to będziesz wiedziała, czym się różnią. City Matt jest matujący, jak nazwa wskazuje, Shine Touch rozświetlający itp.

Gość bez pseudonimu.............
Justa, nie w tym rzecz. Wśród, tych 4 produktów o których pisałam, wszystkie mają płynną konsystencję. Tylko zdziwiło mnie dlaczego jeden z nich nosi nazwę pudru a pozostałe fluidów. Wiem, że matt to matujący itp.

Gość solareczka
Fluid i puder w kremie to praktycznie to samo. Ale ja z doswiadczenia wiem ze fluid ma bardziej plynna konsystencje. Mzoe o to chodzi.

ivaa, nie :D puder w kremie to konsystencja kremu. fluid to konsystencja płynna, lejąca. obie nazwy oznaczają rodzaj podkładu.

fluid=podkład,możesz na niego nałożyć puder sypki, puder w kremie tzn. że kosmetyk(z założenia producenta),daje pudrowe wykończenie i nie musiszjuż używać pudru sypkiego. pozdro. Tośka