Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamcia80

NAJLEPSZE IMIE DLA DZIEWCZYNKI I CHŁOPCA ???

Polecane posty

Gość kakakakakakakakakakakaka
Dezyderacja a dla chlopca – Nicencjusz

Gość Gorgia25
aLICJA - MOJA CóRKA Łukasz Ania, Michalina - Miasia:) słodko Paweł Tomek Nigdy więcek KUBUSIÓW I JULII starasznie oklepane w moim regionie, chociaż piękne imiona:)

Gość Azila
Moj syn ma 14 lat i na imię Karol teraz jest to popularne imię wtedy było mało spotykane więc zwróć uwagę również na to ile imienniczek będzie mieć twoja córka lub syn obecnie .

Gość kakakkakakkaakkkaka
czy ktos chce myszoskoczka? moje skonie maja piekne imiona, oj maja. Np. Melisska. spokojnie mozecie saoferowac je swojej corci, bedzie bardzo spokojna. Melisa w zestawie do 18 roku zycia GRATIS

Gość Gorgia25
No widze ze"kakakak.." się bardzo nudzi

Gość kakakakakakak
nie "kakakaka" po prostu ma z was ubaw, bo siedzi chora w domku i czyta te wasze bzdury. zajmijcie sie lepiej tymi waszymi dziecmi, mezusiami, jest niedziela wieczor, ludzie, a nie sleczycie na kafe z glupimi tematami; jakie imie dla dzidziusie, moje dziecko juz siedzi, a moje robi twarde kupy a moje w ogole kup nie chce strzelac, co za ograniczenie, naprawde. jak macie problem to zapytajcie lekarza i tyle a nie pytacie tu; wczoraj spalam z chlopakiem, dzis mam mdlosci i kluja mnie piersi. czy to mozliwe ze juz mam obvjawy ciazy, ZALOSNE!!! buahahahaha

Gość Gorgia25
skoro takie żałosne to Ty widocznie też jesteś żałosna, skoro to czytasz!! po co to robisz? zajmi sie czymś, najlepiej nauką, bo wnioskuję że z nią u Ciebie marnie!

Gość kakakakakakak
z nauka doskonale, wlasnie studia koncze ;-) czytam, bo mam z was ubaw, czytac nie umiesz? to ty do szkolki zasuwaj!!!

Gość Gorgia25
To Ty czytasz nie umiesz, powiedziałas, żebyśmy do ppediatry poszły, a ja w swoim poście napisałam, że jutro ide:P poza tym, skończyłam 2 kierunki studiów, w tym psychologie i zapewniam Cię, że Twoje zachowanie nie jest normalne, net jest dobrą przykrywką dla zakompleksionych lidzi, którzy próbują zwrócić na sibie uwagę itd.. zgłoś sie do psychiatry, pewnie w realu jestes NIKIM i nikt nie zwraca na Ciebie uwagi

Do jakiegos tam kakakakakakakakakakakaka: chyba o to chodzi na takim forum co... zazdrosc cie zrzera siedzisz sama przy kompie i bez ciazy masz pewnie nadwage z 10 kg, ale to nie dziwne bo skoro tylko czytasz nasze wypowiedzi .. zaden facet cie przez to nie chce.. siedzisz przed monitorem i tak skrobiesz bzdury, to twoja jedyna rozrywka.. a no i nawet myszoskoczka chcesz sie pozbyc bo pewnie sam od ciebie ucieka... a pisz na nas ile wlezie, a ja i tak cie widze jako gruba babe siedzaca na stoleczku przed monitorkiem i to mnie bawi jeszcze bardziej.. i to ja mam ubaw hahahahaha

Gość kakakakakakak
`ale mnie rozbawila mamsko80.... moj skoczek ode mnie nie ucieknie bo siedzi w klateczce, za to wy zajmijcie sie swoimi bachorkami, bo one to dopiero wam ogony pokaza jak dorosna i na starosc zamknawas w domu opieki, bo zamiast nimi to 'kakakaka" sie zajmujecie na kafe buahahahahahaahahah

do kakakakakakak: śmiej sie smiej a sadełko sie trzesie co?? :) wal dalej mnie to nie rusza, ale moze ty od śmiechu schudniesz...

Gość kakakakakakak
no to chyba ty masz problemy z sadelkiem skoro ci to w glowie, mamisko bachorem sie zajmuj ale to juz

chyba mialas jakis uraz w dziecinstwie skoro masz takie negatywne podejscie do mam co? pisz dalej pisz, przynajmniej mi sie nie nudzi :)

Gość pytającaa
Skąd się biorą takie żałosne osoby jak kaka ? :O

skad? no coz ja to odbieram jako prowokacje, a poniewaz mi sie nudzi tak sobie dyskutuje... a co mi tam :)

Gość asdsa
DSFG jesteś strasznie płytki

Gość asdsa
kakaka to chyba skrót od kapitalnej idiotki

Gość do dsfg - kakakakakakakakaka
popieram popieram popieram - prymitywne babska nawet nie umiwją wybrać imienia dla swojego dziecka a an zamieszczone na kafe propozycjie narzekają. Gorzko zjeść żal wypluć ;)

kakakakakakak - topseudonim faceta z przymalym .. i mysli ze jest kobieta... Dawaj jeszcze, dowal nam, ja mam zabawe

Gość kakakakakakakakaka
mamiszcze80 brak ci fantazji, plagiatu nie popelniaj, toz to ja sie tu dobrze bawie z was mamuski, miast z bejbikami swoimi i przytulanska z mezusiami robic na kafe siedza. jestem kobieta, woda ogniem .... :D

co tak słabo, nawet się nie zaśmiałam, już brak ci pomysłów, ale chyba tak po na innych tematach gadasz sama ze soba...

do kakakaka...--> to jest wlasnie takie forum na tego typu tematy. jesli Tobie nie pasuje to mysle ze to Twoj problem i nie musisz tu przeciez zaglądac.......

Gość asdsa
jesteście porąbane kaka i dsfg ,popieprzone chyba zazdrościcie mamusi boście dawno chłopa nie miały

Gość do Daffodile
proponuje zolcia nie siac bo dziecko z zoltaczka sie urodzi i to zaraz a nie za 142 dni, 5 godz 12 min i 3 sek

Gość do asdsa
moj facet jest murzynem i ma takiego grzmota jak twojemu nawet sie nie snil