Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziunka005

Prosze o szybka pomoc, bardzo!

Polecane posty

Gość Madziunka005

tabletki zaczelam brac we wtorek - NOWYNETTE. W czwartek kochalam sie ze swoim chlopakiem, a raczej poprostu sprobowalismy jak to jest, kwestia minuty. Ja jeszcze mialam krwawienie miesiaczkowe, oczywiscie parytner nie skonczyl we mnie, ale gdzie niegdzie slysze ciagle ze tabletki dzialaja od drugiego listka, albo od 14 dnia. Lekarka mowila moja ze ona nie moze mi nic zagwarantowac i zebym wziela wczesnoporonne itd. ale ja czuje juz od dawna ze ona naciaga ludzi na kase i specjalnie zapisala mnie na platne przyjecia. Jak myslicie? Czy jest szansa ze zaszlam w ciaze?? To byl dzien brania 3 tabletki i mialam krwawienie miesiaczkowe. Pomozcie mi bo nie wiem czy mam do niej isc jutro i czy ona mnie czasem nie naciaga tylko. Dziekuje za odpowiedzi!

Gość Kamieee
tabsy dzialaja juz od peirwszej tabletki wiec twoja lekarka albo jest jakas trefna albo nie do konca wiarygodna.ja mialam do czynienia z niejednym ginem i zadne nie twierdzil ze dzaialaja dopiero od ktorejs z kolei czy od ktoregos opakowania..

Gość Madziunka005
Jestem ciekawa dlaczego znadia sa az tak podzielone... wieksosc mowi ze od pierwszej a slysze wlasnie ze po 14, czy po 2 opakowaniu... sama nie wiem juz :(((

Gość pewnosci na pewno nie ma
po pierwszej a w ogole ile masz lat,dziwko?

Może nie będę mówić, co myślę o tej Twojej lekarce, jeśli możesz to ją zmień. :O Pigułki działają juz od pierwszej, jeśli są zaczynane w pierwszym dniu okresu. W ciąży na pewno nie jesteś i nie masz po co iść do lekarza. Zresztą nawet gdybyś nie brała pigułek, to prawdopodobieństwo ciąży byłoby minimalne, z tego względu, że to był trzeci dzień cyklu.

Gość Madziunka005
Dziekuje bardzo, skorzystam z waszych rad i nie wybiore sie jutro. Zapewne chaiala mnie naciagnac. Dziekuje Wam dziewczyny.

Gość agniesiaXX
tez sie chce kochac po około 6 tabletce wtedy bede maial okazję :) czy mogę czuc sie juz zabezpieczona?