Еlciаа 260 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Może tym razem żołnierz zamiast małolata? Nie wiem co ma avatar do chłopów, ja i tak mam zablokowane skrzynki na wszystkich kontach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: kazdy męzczyzna lubi broń poza lewakami jak jest z pruszkowa i marzy zeby zostac gangsterem jak dziadek, wujek albo sasiad w latach 90tych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 774 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wiem co ma avatar do chłopów, ja i tak mam zablokowane skrzynki na wszystkich kontach. Chodziło mi o broń i żołnierza Może jakiś żołnierz się tu odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 260 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chodziło mi o broń i żołnierza Może jakiś żołnierz się tu odezwie Makarą najbardziej lubi tę fotkę.;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: jak jest z pruszkowa i marzy zeby zostac gangsterem jak dziadek, wujek albo sasiad w latach 90tych a co to ma wspolnego? masa facetow lubi strzelac i masa gejoszków chodzi na marsze równosci i innych takich spaczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 774 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Makarą najbardziej lubi tę fotkę.;pp Więc w czym problem? Do boju. Umówić cię z nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 378 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: nie ma żadnego boga, jezuska i aniołków bog istnieje i jest prawdziwy i kazdego skaze na sadzie ostatecznym tylko jednostka ktora praktykuje duchowosc jak np medytacje i podroze astralne jest w stanie odkryc gdzie jest krolestwo boze i ja wlasnie tego dokonalem poprzez doskonalenie moich zdolnosci duchowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a co to ma wspolnego? masa facetow lubi strzelac i masa gejoszków chodzi na marsze równosci i innych takich spaczeń przeciez ty nie chodzisz na marsze rownosci wiec sam widzisz ze to tam pewnie wiekszosc to nie geje i lesby a lewaki wlasnie. wsrod prawakow to penwie wiecej gejaszkow jest niz wsrod lewakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 774 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a co to ma wspolnego? masa facetow lubi strzelac i masa gejoszków chodzi na marsze równosci i innych takich spaczeń Na marsze wolności chodził żmij, który nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: bog istnieje i jest prawdziwy i kazdego skaze na sadzie ostatecznym tylko jednostka ktora praktykuje duchowosc jak np medytacje i podroze astralne jest w stanie odkryc gdzie jest krolestwo boze i ja wlasnie tego dokonalem poprzez doskonalenie moich zdolnosci duchowych wkręcasz nas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: a co to ma wspolnego? masa facetow lubi strzelac i masa gejoszków chodzi na marsze równosci i innych takich spaczeń Pewnie się lalkami bawił jak był mały i tak mu zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na marsze wolności chodził żmij, który nie żyje oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 378 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kojarzę cię, że jak wybuchła wojna na Ukrainie, to każdego namawiałeś do wzięcia w niej udziału, oraz chwaliłeś się, że stukasz siostrę żony. Wiem to nieprawda i coś mi się pomyliło oczywiscie, ze tak, od tego czasu z przerwami bylem 3x na ukrainie zeby pomoc naszym braciom stoczyc walke ostateczna ze zlem nie wiem, o czym mowisz, odnioslem sie juz do tego rzekomego stukania siostry zony w innym temacie, ktory chyba sama zalozylas, wiec zobacz sobie tam i wtedy zrozumiesz w jak wielkim bledzie jestes i jak zle mnie osadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 260 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więc w czym problem? Do boju. Umówić cię z nim? Broń boże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Pewnie się lalkami bawił jak był mały i tak mu zostało. nie chce wiedziec czym ty sie bawiles ze teraz w co drugim temacie piszesz o wannnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 215 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 84Michal84 napisał: bog istnieje i jest prawdziwy i kazdego skaze na sadzie ostatecznym tylko jednostka ktora praktykuje duchowosc jak np medytacje i podroze astralne jest w stanie odkryc gdzie jest krolestwo boze i ja wlasnie tego dokonalem poprzez doskonalenie moich zdolnosci duchowych 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: oczywiscie, ze tak, od tego czasu z przerwami bylem 3x na ukrainie zeby pomoc naszym braciom stoczyc walke ostateczna ze zlem nie wiem, o czym mowisz, odnioslem sie juz do tego rzekomego stukania siostry zony w innym temacie, ktory chyba sama zalozylas, wiec zobacz sobie tam i wtedy zrozumiesz w jak wielkim bledzie jestes i jak zle mnie osadzasz Bòg popiera zabijanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: teraz w co drugim temacie piszesz o wannnie O jakiej wannie co to za urojenia znowu masz psycholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: nie chce wiedziec czym ty sie bawiles ze teraz w co drugim temacie piszesz o wannnie libed ty bys bal sie strzelic z łuku i strzal zakończonych gumową kulką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 774 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Broń boże. Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: O jakiej wannie co to za urojenia znowu masz psycholu o tej o ktorej piszesz codziennie jak widzisz sliwke i ci sie dziecinstwo przypomina Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: libed ty bys bal sie strzelic z łuku i strzal zakończonych gumową kulką i znowu kula w plot nawet na zawodach bylem w szkole sredniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Pewnie się lalkami bawił jak był mały i tak mu zostało. libed na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: i znowu kula w plot nawet na zawodach bylem w szkole sredniej tak twierdzisz a masz na to dowody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: tak twierdzisz a masz na to dowody? dowody ? co tarcze mialem sobie wziac na pamiątke ? Edytowano 2 godziny temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 774 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 84Michal84 napisał: oczywiscie, ze tak, od tego czasu z przerwami bylem 3x na ukrainie zeby pomoc naszym braciom stoczyc walke ostateczna ze zlem nie wiem, o czym mowisz, odnioslem sie juz do tego rzekomego stukania siostry zony w innym temacie, ktory chyba sama zalozylas, wiec zobacz sobie tam i wtedy zrozumiesz w jak wielkim bledzie jestes i jak zle mnie osadzasz Niczego o tobie nie zakładałam. Pamiętam jak się obnosiłeś, że sypiasz z siostrą żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: o tej o ktorej piszesz codziennie jak widzisz sliwke i ci sie dziecinstwo przypomina i znowu kula w plot nawet na zawodach bylem w szkole sredniej W twoich schizofrenicznych urojeniach tak jak z podróżami po świecie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niczego o tobie nie zakładałam. Pamiętam jak się obnosiłeś, że sypiasz z siostrą żony rozmawiasz z matka czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: W twoich schizofrenicznych urojeniach tak jak z podróżami po świecie . ale to twoje urojenia a nie moje ty sobie uroiłeś w głowie ze ludzie nie moga byc nad morzem bo ty nie byles nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: dowody ? co tarcze mialem sobie wziac na pamiątke ? A później zrobiłeś bazgroły na piasku tak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: A później zrobiłeś bazgroły na piasku tak tak i wtedy twoj mozg sie przegrzal i zastapil rzeczywistosc urojeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: ale to twoje urojenia a nie moje ty sobie uroiłeś w głowie ze ludzie nie moga byc nad morzem bo ty nie byles nigdy No daj cytat gdzie ty widzisz abym pisał o wannach, a kwestia twoich podróży już dawno została wyśmiana schizofreniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach