Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJECZKA 3344

MAM PROBLEM Z MALEŃSTWEM.....POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość upupup

Gość gusia 1
jagoda..jestem za tym co ty i popieram!!! jem dokladnie tak jak ty i widze jak zachowuje sie moje dziecko, czy uzywasz przypadkiem ciesielskiej?? dziewczyny sprawdzcie co jecie naprawde, nie powinno sie jesc nabialu ! zimnych napojow ! krzywdzicie tylko swoje dzieci a wcale nie jest to dieta dla allergika, moja corka ma 4,5 mies wazy 7 kg i ma 70 cm karmie ja tylko piersia nie dopajam, zalatwia sie prawidlowo, puszcza baczki.. jesli potrzebujecie pomocy to kupcie sobie ksiazki anny ciesielskiej na temat odzywiania, albo piszcie z przyjemnoscia odpowiem :))

a czy w tej książce jest cos o odżywianiu jeśli dziecko ma nietolerancje laktozy? Bo moje własnie ma i powinnam ponoc przestac karmic piersią (mała takie bóle brzuszka i wzdecia miała ze aż przepukliny pępkowej dostała, tak non stop cisła)- ale narazie karmie w nocy a w dzien mleko sojowe podaje. Niestety mała nie chce dużo tego mleka (ma 7 tyg) i wypija po 60ml tylko i słabo spi przez to. Z kupkami mamy różnie, czasem w każdej pieluszce a kiedys dwa dni nic, tez omagałam termometrem bo sie męczyła. A Majeczka czemu bebilon pepti podajesz?

Gość upppppppup

Gość gusia 1
renola, o ile dobrze pamietam, to nie ma nic o nietolerowaniu laktozy..a powiedz mi jak ty sie odzywiasz bo to jest bardzo wazne, moze w ten sposob cos poradze i razem cos wyeliminujemy a cos dodamy :)