Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschumi

JAK WYGŁĄDACIE ?

Polecane posty

Gość tschumi

Jestes brunetka czy blondynką? Szczupła czy masz problem z nadwagą? Kolor cery? Macie kompleksy? Jak się ubieracie? Lubicie siebie? Co byście chciały zmienic? Napiszcie...

Gość ...XXS...
a ja jestem ladniejsza od poprzedniczki :)

Gość ...XXS...
fajniejsza też jestem:P bo ma długie noogi zielone oczy ;D

Gość hehehehehehe
brunetka szczupla jasna... dalej nei pamietam o co pytalas a nie chce mi sie przewijac strony :D

Ale sie licytujecie :P A ja jestem nieduza blondyneczka o brazowych oczach i nadmiarze w talii po zimie :D

Gość ...XXS...
a ja mam rozmiar xxs :P

Gość shushu
ale pieprzenie :/ dziewczyna sie spytala normalnie zeby jej na konkretne pytania odpowiedziec a te juz wyskakuja ze swoimi madrosciami. zenujace.

blondynka srednia budowa ciala (57kg/168cm) cera baaardzo jasna :( kompleksów cale mnostwo :O ubieram sie w stylu boho. lubie tez bojowki i duzo bizuterii powoli zaczynam siebie lubic :) co bym chciala w sobie zmienic? przede wszystkim wlosy. mam b. jasne, cienkie, słabe i krecone. A chcialabym: czarne, grube, mocne i proste ;) oprocz tego mam grube uda i plaski tylek. chcialabym, zeby ta dysproporcja sie troszke wyrownala ;)

- włosy koloru rubinowego, oczy kocie - szczupła - cera lekko opalona (nie chodzę na solarium) - preferuję styl sportowy, chyba, że sytuacja tego wymaga, to elegancko (czasem ;) - kompleksów raczej nie posiadam - lubię siebie