Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia19

jakie wedlug was są najmodniejsze rasy psów teraz a jakie obciachowe

Polecane posty

Gość ozon
strasznie głupi masz problem nie ma ras obciachowych, to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje ja mam amstaffkę ale nie mam nic przeciwko wszystkim innym rasom, łącznie z kundlami (wcześniej miałam właśnie kundla)

Gość ja teraz tak mam
najmodniejsze -pit bull -amstaf - husky -alaskan malamute -doberman rasy obciachowe -yorkshire terrier -pekińczyk -mops

Gość ozon
Racja ciociu, zapomniałam dodać, że psy są przede wszystkim do kochania. U mnie traktowane sa jak członkowie rodziny.

Gość tak se pisze
walnelo tu kogos? od kiedy wybor rasy powinien byc dyktowany moda? i co, nalezy sobie zmianiac psaki co jakis czas? k... debilizm!

Rasę dobiera się nie pod względem aktualnej mody, tylko swoich warunków lokalowych, finansowych, czasu, który jesteśmy skłonni poświęcić psu i charakteru - swojego i psiego.

Gość mammaluca
Juz widze tych ludzi kupujacych pieska, bo modny, a potem przywiazujacego go do drzewa w lesie, az mnie trzesie! Kazda psina jest piekna, wierna, oddana i powinna byc kochana, niezaleznie od rasy! A jak ktos kupuje pitt bulla, zeby zaszpanowac, a potem ten pit bull zagryza mu dziecko, to jest wina czlowieka, a nie psa! Bo psa trzeba traktowac z miloscia i madrze, a nie jako modna zabawke!

Gość eluniaaaa
Owczarek niemiecki jest wypasss psem

Ja mam owczarka niemieckiego,ale kupilam go nie ze wzgledu na jakas mode,tylko dlatego,ze uwazalam(i uwazam nadal po 6 latach),ze swietnie do mnie pasuje pod wzgledem charakteru.Totalna bzdura:kupowac psa,bo jest na topie...A bedzie na topie przez najblizszych kilkanascie lat?