Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja00

biore tabletki,moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość kaja00

tak sie tego boje dziewczyny nie macie pojecia, wczoraj kochalismy sie 2 razy pod rzad bez zabezpieczenia a potem juz z gumka tak schizuje jak sie tego pozbyc??

Gość slonko ja
nie wiesz ze jak bierzesz tabletki to na bank bedziesz w ciazy?? oj jakas ty glupia dziewczyno ja nie rozumiem po co zakladacie takie topiki z nudow?

No faktycznie to wygląda jakby Ci się nudziło :P ale ja właściwie potrafie zrozumieć ze możesz się naprawdę obawiać. Po co bierzesz tabletki skoro im nie ufasz? więcej luzu i na pewno bedzie dobrze:) pozdrawiam

nie masz sie czego obawiac pod warunkiem ze bierzesz je regularnie, chociaz o 100% pewnosic mozna mowic tylko wtedy jak sie nie smyra :P

Gość vanessaaa
na 100% żadna antykoncepcja nie daje pewnosci,wierz mi,studiuje na Akademii Medycznej,więc mogę Ci to śmiało napisać,zresztą znam też dziecko z regularnie branych tabletek...

Gość mam_pytanko
zapomnialam jednej tabletki i zorientowalam sie dopiero gdy skonczylam opakowanie. Okres mialam normalnie, zaczelam kolejne opakowanie tabletek. Jak myslicie: jakie jest ryzyko ciaze??? Tak tylko pytam z ciekawosci, chce poznac wasza opinie, bo nawet jakbym wpadla to bym sie cieszyla ze bede miala dzidzie, dodam ze mam dopiero 20 lat. Piszcie