Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala-la

Mam 168 cm wzrostu i ważę 51 kg- jak przytyć???

Polecane posty

Gość jadeit
masz normalna wage.........

Gość alicjawe
masz idealna wage ja wazylam 49kg przy tym samym wzroscie teraz przytylam ale chce wrocic do tamtej wagi

Gość lalala-la
bo w pasie mam 59 cm, biust A/b i w biodrach 90 (mam szeroką miednicę) Wszystkie kości mi wystają:o Miednica, żebra, obojczyki... Ja mam dużo mięśni, nie jestem tłusta, kilka lat uprawiałam sport, więc ta waga nie oddaje mojego wyglądu:(

Gość lalala-la
aha, no i dodam, że nie jestem nastolatką... Mam 25 lat. W dodatku jeszcze 5 tygodni temu ważyłam 58,5 kg. Ale wpadłam na pomysł, żeby zastosować wiosenną dietę:o No i pomyslałam, że zrzucę ze dwa kilogramy. Zeszłam do 53 kg, bo myślałam, że jak zacznę jeść, to i tak trochę przytyję. Ale od kiedy zakończyłam dietę, jem normalnie (dużo razy w ciągu dnia, kluski, mięso wszystko) a nadal chudnę! :o Poważnie wyglądam już dziwnie. Dodatkowo, jak mówiłam, mam raczej mocno umięśnioną sylwetkę, więc wyglądam bardzo chudo. No i nie mogę nie mieć żadnego tłuszczu i stać się sucharem, bo mogę mieć problemy z okresem:( Nie wiem, co mam teraz zrobić:(

Gość chciałaś się pochwalić dietą
czy o co ci chodzi?

Gość lalala-la
Chodzi mi o to, co mam teraz zrobić, żeby przestac tyć:o Ale nie to nie, spierdalajcie podłe jędze:p Chuj wam na grób:classic_cool:

Gość Młoda 19..
A ja mam 172 i moja waga wacha sie pomiedzy 49-51 kg. Nigdy sie nie odchudzałam (kiedyś przeszłam anemnię, spowodowaną krwotokiem-miałam bardzo nieregularny okres - dostałam wtedy krew i utyłam 10 kg)ale mi tam moja waga i wygląd jak najbardziej pasuje:):):)

Gość DO Młoda19
maturę już zdawałaś?

Gość dudux
jak to jak :D czekolada, czipsy i cola :D

Gość Młoda 19..
Nie to dopiero przede mną, martwię sie bo sie zdarzyło ze 3 razy że chłopak wszedł we mnie bez niczego ale to było tak tylko na dłuższą chwilę, nigdy nie skończył we mnie

Gość jebcie się wszyscy
:o

Gość bystra wiola
a ja mam 183 i ważę 49 kg, uważam, że to dobra waga. Gdyby ważyła powyżej 50 kg uznałąbym to za życiową porażkę.

Gość ha ha ha przytyc
dobre sobie SCHUDNIJ!!!!!!!!!!!!!!!