Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie oswiadczyc

PIERSCIONEK ZARECZYNOWY DLA NIEJ-ocencie prosze

Polecane posty

Gość jest ładny

Gość jest ładny
ten, który pokazała Aktorka mi się nie podoba

trudno zabierać głos w dziedzinie gustu;) Zorientuj sie,podpytajzauwaz jakie jej sie podobają modele,to pamiątka na całe zycie.Ja mam nieco odmienny gust i podobjaja mi sie modele nr 35,36,32,39 Jaki by nie był i tak będzie piękny..bo od Ciebie ;)

Gość lepiej trzymaj się swojego
wyboru...

Gość kiedys je przegladalam i wybra
labym ten albo z szafirami 049 lub 050.

Gość mój wujek ma hurtownie
bizuterii i mówi, że produkty które sprzedaje min. kruk znajdziesz u mniejszego jubilera za nawet 1/3 ceny.. więc lepiej sie zastanów bo pierścionek jest bardzo ładny, ale nie wart 2tyś...

Gość rzeczywiscie ladny
:) ale ostatni model i 040 bardziej mi sie osobiscie podobaja:) sa bardziej dziewczece:) ten, ktory wybrales jest piekny, ale niezbyt oryginalny niestety:( no i cena troche przerazajaca, ale widac, ze Tobie to nie przeszkadza:) zycze szczescia!!:)

Gość to nie pierścionek tylko
obrączka,lol,nie wiesz ,ze pierścionek zaręczynowy ma wyglądac jak pierścionek,byc delikatny,kobiecy i gutowny,lepiej ie nie wychylaj z ta obrączką,bo ona nie wyjdzie za ciebie Sory za szczerosc

Gość koszmar kazdej dziewczyny
Blech mam nadzieje ze go nie kupil bo za 2000 naprawde mozna cos lepszego znalezc ;/. Jak dla mnie to Kruk to wogole porazka ;/. No ale zalezy od gustu moze jego wybrance sie spodoba. Mam tylko nadzieje ze moj facet bedzie mial lepszy gust i zapyta jubilera a nie na kafeterii ;/

Gość malutka_de
bizuteria z kruka rozwala sie na czesci pierwsze.. wiem, bo sama mam pierscionek ich produkcji ,a raczej mialam ;(

Gość bardzo ladny ale nie kupuj z
kruka, bo oni nie maja wlasnych wyrobow, tylko wloskie, nie maja wlasnych pracowni jubilerskich i sa drodzy. Moja ukochany narzeczony kupujac mi pierscionej podowiadywal sie tego. Bardzo ladne, trwale i nie o tak wygorowanej cenie w stosunku do kruka sa pierscionki Verony, Yes i Apartu, z czego polecam Verone!!! No i serdecznie gratuluje!

Gość Angry23
Ja mam numer 016....:D

Gość oolka
Pierścionek ładniutki i będzie świetnie współgrał w przyszłości z obrączką :)) ....ale czy masz już ustalony pomysł jak się oświadczysz??? TO BARZO WAŻNE!!!!....i romantyczne

Gość raasta
Bardzo ładny, a ja mam słabość do tego: http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zareczynowe Jakoś klasyczne kształty są tymi, które podobają mi się najbardziej, Wiem, że taki pierścionek zaręczynowy jest staromodny, ale moze ja mam starą duszę...