Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantikora

Radio internetowe ---- jak? Moze mi ktos pomoc?

Polecane posty

Chcialam sobie posluchac radia w internecie z tej strony, konkretnie Antyradia z Warszawy http://www.fmonline.org/ klikam na Antyradio, wlacza mi sie Windows Media Player i pokazuje sie napise ze WMP nie moze odtworzyc tego bo serwer nie jest dostepny. Wczoraj uzywalam tego radia - przez ok godzine. Dzis juz probuje od rana i nic...moze cos zle robie? Mam jeszcze jedno pytanie - gdzie w windows xp byly namiary na stacje radiowe w necie? Zapomnielam...;)

Hej Znaczy to ni mniej ni więcej, że za dużo ludzi chce posłuchać antyradia naraz i serv tego nie wytrzyma :D Poczekaj jak trochę ruch się zwolni, najlepiej wieczorem i wtedy uda ci się podłączyć :) Pozdro Też ich lubię :D

:) No wlasnie....padlo mi radio normalne i lipa. A dziala Tobie ich oficjalna strona? Bo mi od jakiegos czasu nie... I

Mi nie dziala juz od kilku tygodni:O Tzn laduje sie czarne tlo laduje sie, laduje i laduje i klops. A wiesz moze gdzie sa te rada internetowe w windows xp? Albo znasz jakies namiary na dobre radio internetowe w stylu antyradia (przynajmniej jesli chodzi o muzyke?)

Gość to ja też zapytam...
Kochani, tylko się nie śmiejcie... Zainstalowałam sobie ostatnio nowszą wersję winampa i nie mogę znaleźć tam radia... :O Zawsze wchodziłam w media library i tam było radio, a teraz nie mogę się w tym połapać... Może ktoś mi napisać krok po kroku jak do niego trafić? Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Gość też jestem ciekawa
:)

Gość dzięki zaraz tam zajrzę

Gość dzięki zaraz tam zajrzę
czy na stronce www.abradio. com trzeba być zarejestrowanym?

Gość a jaką stronę polecasz
? Gdzie te radia tak smigają ? :)

God, ale mi sie strona antyradia nawet nie chce otworzyc...:( Co mam robic??? Nie moge zyc bez antyradia...;)

Dziekuje God U mnie wcale a wcae nie chce otworzyc sie strona antyradia od jakiegos czasu:(:O

teraz smiga? :classic_cool: w czesci zbudowana jest we flashu, wiec moze nie masz go na kompie, ale to powinien sie sam zainstalowac automatycznie. Proponuje zmiane przegladarki np na firefoxa jesli korzystasz z IE ;) floydzi wlasnie przygrywaja :D

Mam IE. Ale kiedys u mnie dzialala ta strona, wiec nie wiem o co chodzi. Floydzi???? Ja tez chce......:(