Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha27

prezent dla dziecka

Polecane posty

Gość mycha27

cześć mam być chrzestną dla synka kuzynki i nie mam pojęcia co kupić dziecku na prezencik, nie chciałabym dawać tylko kasy wolałabym kupić coś fajniutkiego i praktycznego PORADDZCIE PLISSS

No jak chrzestna to raczej dla dziecka nic praktycznego nie kupisz... Z pieluszkami troche nie teges wyskoczyc ;) Ja bym radzila cos pamiatkowego... Zloty lancuszek...?

Gość mycha27
dzięki też się właśnie zastanawiałam nad złotym łańcuszkiem chyba będzie okij

ja też stawiam na złoto, albo takie krzesełko wysokie które daje sie przekształcić w stoliczek z krzesełkiem do rysowania-koszt 150-200zł z lepszej firmy....a przydaje sie w momencie nauki jedzenia brzdąca kiedy to nie skacze po mieszkaniu i mamusia z łyżeczką za nim, tylko spokojnie sadza się delikwenta w takim krześle i ma jeść :D

pierwsze slysze o takim zwyczaju... ja dostalam wlasnie od chrzestnej... albo zegarek moze byc jeszcze!! i jeszcze medalik z papiezem dostalam... znaczy pieniazka takiego okolicznosciowego :)

ja swojemu chrzesniakowi kupiłam mega pakę pampersów i do tego gotówka :) kuzynce nie przelewa sie i o to prosiła

ja swojemu chrzesniakowi kupiłam mega pakę pampersów :) kuzynce nie przelewa sie i o to prosiła... dodatkowo dałam jej coś do koperty..

Gość A DLACZEGO NIE MOZE
kup mu jakies super zabawki ,na przyszlosc ;)

Gość zuzaz
Eetam zabawki....Kup mu jaks ladna pamietake...moja corka dostala zloty lancuszek i kolczyki.Kolczyki juz nosi a lancuszek na jakies fajne okazje bo na codzien bylo by juz po lancuszku.I powiem Wam ze jst bardzo zadowolona bo ma pamiatke na cale zycie:))A zabawki...kiedys sie poniszcza i nic nie pozostanie.Takie jest moje zdanie

Gość A DLACZEGO NIE MOZE
mowie o jakis firmowych zabawkach ! drogich ! moze ich nie stac na takie ,a na prezent jak znalazl!

Gość i co komu po zabawce
?? Kupuje sie dziecku takie pierdoly, zabawki wymyslne, a ono sie pozniej chochla bawi :D

Gość zuzaz
No i co po tych drogich zabawkach?Zabawki sie kupuje na Swieta , urodziny ale nie na chrzest.Kupisz dziecku zabawke powiedzmy za 300zl i co bedzie lezala ...potem jak dziecko juz uerosne i bedzie moglo sie nia bawic bedzie ona juz niemodna i w ogole mysle ze to raczej nietrafiony pomysl.

Gość zuzaz no i co
to moje zdanie i nie musisz mnie do swojego przekonywac ,bo go nie zmienie ,lancuszki samo sobie kupi jak przyjdzie czas !

Gość sera47
A weź poleć sklep z prezentami personalizowanymi?

Pomysł, z krzesełkiem do karmienia wydaje mi się bardzo fajny. Na pewno się przyda! Na przykład takie uniwersalne https://www.al.to/p/247472-krzeselko-do-karmienia-chicco-pocket-snack-lime.html :) ma regulację wysokośc****asy bezpieczeństwa i łatwo się składa. Można wziąć ze sobą wszędzie i nie będzie problemu z nakarmieniem nawet już starszego dziecka :)