Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfls

Jak poznać,że mężczyzna czuje coś do kobiety?

Polecane posty

Gość szywia7741
do an20 na pewno jest toba zaiteresowany skoro z toba spedza czas i daje prezenty. Moim zdaniem nie powinac mu iponowac skoro lubi spedzac z toba czas i zaczał tam byc ze wzgentu na ciebie to ta znajomosc może sie rozkreci .poprostu czekaj. Miałam taka sytuacje ze koles caly czas spedzal ze mna czas kolega do niego czy idzie na dwór ja nie chcialam to on nie poszedł z kolega tylko dostał ze mna ja do niego mozesz isc ja cie nie trzymam on woli dostac ze mna a myslałam ze szans nie mam a mi sie podobał i czekałam i poznał mnie lepiej dostalismy para tobie tez to zycze

Gość jeah
heh u mnie było tak samo.. ciągle patrzył się na mnie i jak to robił często szturchał mnie i żebym ja spojrzała i zawsze się wtedy uśmiechał takim zadziornym uśmieszkiem :D a mówię wam uśmiech to miał boski ;p bawił się włosami, przytulał podczas oglądania filmów, podawał coś zanim zdążyłam dokończyć zdanie, powiem ,że mi zimno a on już trzymał koc i mnie nakrywał, czule całował, raz za mną wybiegł z domu nie zamykając go, bez kluczy i telefonu.. a teraz się dowiedziałam, że zaliczył inna :D oj z nimi to nigdy nic nie wiadomo :P

Gość mara_
witam, nie wiem,czy ktos tu jeszcze zaglada, tez mi sie wydawalo,ze sie komus podobam, mianowice, dobremu koledze mojego chlopaka,patrzyl sie na mnie, kilka razy tak sie wpatrywal,ze az mialam dreszcze, wydaje mi sie,ze rowniez szukal kontaktu poprzez dotyk, typu przypadkowe otarcie sie itp, raz nawet tanczylismy, nby niewinnie, ale dla mnie to byl jeden z bardziej zmyslowych tancow, nie wiem jak dla niego, ale potem juz wiecej nie tanczylismy...Ostatnio w ogole sie nie widzimy, jak sie wczoraj spotkalismy to sie inaczej zachowywal, moj chlopak razem z nim glownie rozmawiali o pracy, jak cos powiedzialam to sluchal, ale mialam wrazenie,ze unikal kontaktu wzrokowego ze mna, jak usiadl to na drugim koncu kanapy,co bylo ewidentne. Nie powiem, troche zawrocil mi w glowie, teraz zdaje sie ,ze kogos poznal. Zastanawiam sie,co znaczylo jego zachowanie, czy ja to wszystko sobie wmowilam, odczytalam cos niewlasciwie, czy byl po prostu graczem (chociaz to raczej nie ten typ). Jest mi teraz mega smutno, bo teraz cierpie :(

Gość Saninaki
Tak . Właśnie . Jak to rozpoznać ? Mam kolegę , którego znam od 3 lat . Ostatnio zerwał z dziewczyną , a bardzo ją kochał . Za nim zaczął z nią być napisał mojej koleżance , że mu się podobam , ale nie wie jak to się potoczy . Ostatnio zaczął do mnie pisać . Każe zmieniać mi opisy ze smutnych na bardzo wesołe . Patrzy się na mnie w szkole . Zawsze , gdy jestem smutna pyta się , czy wszystko w porządku . Chciałabym z nim być . Nie wiem jak mam mu to pokazać . Odwdzięczam mu się zainteresowaniem , zawsze się do niego uśmiecham (napisał mi , że mam ładny uśmiech). Gdy przytulamy się na powitanie , przytula mnie czulej niż kiedyś , tak delikatnie i słodko . Nie wiem co mam robić , nie wiem czy mu się naprawdę podobam , nie wiem ! : (

Gość gośćhg
co z tego że miał dziewczyne to by z nią zerwał

Gość gość
do mnie podwalał się chłopak który ma dziewczyne widocznie mu na niej nie zależy jak na mnie, a w wymianie nie widze nic złego