Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciewy Bartek 27llat

Dziewczyny MECHANIKÓW SAMOCHODOWYCH jak radzicie sobie z dotykiem ich dłoni ??

Polecane posty

Gość Ciewy Bartek 27llat

Mam kilku znajomych którzy pracuja w warsztacie.I kiedy czasem ukradkiem spogladam na ich "zapuszczone" od smaru dłonie których po prostu nie da sie dobrze umyć ( porzebna byłaby kilkunastodniowa przerwa od takiej pracy) to zastanawiam sie jak ich dziewczyny radza sobie z pieszczotami np . miejsc intymnych.Dotykać szparkę taką dłonią jest chyba niebezpieczne dla jej zdrowia ?? Czyż nie ??

Gość tak se pisze
rece mozna umyc tylko trzeba chciec - to z doswiadczen mechanika samochodowego

Gość ssuuuszka
a moze mechanicy, ktorzy dbaja o dlonie, pracuja w rekawicach?

Gość Lukrecja20
Ja mam narzeczonego,który jest mechanikiem i wyobraż sobie,że nie da się pracować w rękawiach.Ja zawsze Mojemu kupuje dobry kremik do rąk i jak również Mu pomagam dbać,bo jestem kosmetyczka;) wiesz ręce da się zmyć,ale nie zawsze do końca wiadomo jak to długo trzyma.Mój kolega niedawno się żenił to prawie przez cały tydziń moczył ręcę i były czysciutkie na glanc;) A co do dotykania miejsc intymnych jakoś Mi się nic nie stało,wiadomo,ze nię będę go męczyła pół nocy aby szorował i tą skórę:/ bo to bezsensu,zaraz to nie puści wystarczy,że dobrze rączki umyje:)

Gość to już 100 razy
jest lepsza brudna, nieatrakcyjna dłoń prawdziwego faceta który jest mechanikiem niż jakiegoś małego kurdupla który ma malutką rączkę !!!