Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

do ilu lat sie rosnie?...

Polecane posty

hmm do ilu lat rosna dziewczeta? cyz jesli stARZY Rosli tak do 18r.zycia to ja tez bede tyle samo..otoz bylam podczas bilansu mierzona i wyszlo 169 :O rok temu 167,5:O dziwi mnie to,bow iele razy mierzylam sie pod drzwiami lub na miarze elektronicznej do wzrostu :P bardzo dokladnie:p i wychodzilo zawsze 172..poza tym wszycy co mnie tyle czasu nie widzieli mowia,ze uroslam:p a na pewno nie moglam 2cm tylko :P poza tym w maire sie odzywialam(tylko bez mleka i mniej nabialu bo z gupa krwi 0 jest to niedozwolone...czesto chorowalam przez chlanie mleka itd:P wiec kurde dziwie sie,czy ta miara w szkole sie pomylila....czy co :O czy moge do 1lat jeszcze urosnąc? mam 16...

Gość to chyba
zalezy od fizjologii, przewaznie kobiety rosna najintensywniej do momentu wystapienia pierwszej miesiaczki, potem juz tylko nieznacznie albo i wcale nie rosna:)

Gość apsikkk
ja rosłam do 15roku życia

ojeju, to tak indywidualne... naprawde... ja dostalam pierwszy okres gdy mialam 12 lat, teraz mam 16 lat i uroslam 20cm od tamtego czasu(mam 177 cm wzrostu :P) skolei mam kolezanke ktora dostala okresugdy miala 15 lat, i juz potem rosla wolno i malo... wiec to naprawde sprawa indywidualna.. ja ciagle rosne a moja kolezanka juz nie bardzo :P

kurde....okres dostalam jak mialam 13,5 lat...wiec troche mnie martwi,ze w ciagu roku takl malo uroslam...jesli ta miara sie nie pomylila...w co nie wierze:classic_cool:

heh.. rozumiem ze mowisz o szkolnej miarce? wiesz, z nia zawsze sa jaja :P ja tam szkolnym przyrzadam nie ufam... wage mi zawsze zanizaja i przez to zawsze musze wysluchac wykladow o anoreksji :P w szkole mi pokazuje 174, a u lekarza sportowego 177 :P wiadomo ktorej wersji sie trzymam...

Gość Maaaaaaaaartaaa
Ja roslam najszytbciej w podtsawoce - pod koniec podstawowki. W Lo uroslam jeszcze 5 cm i to wszystko. Mam 170cm. Nie jest zle;) tymbardziej, ze mama ma 159cm, a tata 182cm, a moj brat 175cm:) Na tle rodziny wypadam nie zle;)

Gość ja urosłam
myślałam, że przestałam rosnąć w wieku 17 lat (dziś mam 28) i zatrzymałam się na 167,5cm, a kilkanaście dni temu zmierzyłam się i? szok, bo mam 169cm i nie mam pojęcia kiedy urosłam, bo już jakiś czas nie mierzyłam się więc sama nie wiem do jakiego wieku się rośnie bez wątpienia jednak organizm rozwija się do 24 roku życia i teoretycznie do tego wieku powinien się calkowicie ukształtować:) Furious ------> a jakie masz wymiary, ale tak dokładnie z udem i nadgarstkiem

Gość ja urosłam
a z tym, że kobiety rosną do pierwszej miesiączki to bzdura

Gość dfgdfg
Siemanko, mam prawie 17 lat i 168 wzrostu ;/. Kumpel ktory jest o rok mlodszy byl nizszy i nie dawno mnie przerosl. Szczerze mowiac wkurwilo mnie to. Czy jest opcja zebym dociagnal do 180cm????? Pale 4.5 roku...

Gość house
raczej juz nie urosniesz a to ze jakis kurdupel nas przerasta to zajebiscie wkurwia! obym ja jeszcze urosl bo mam prawie 17 lat i malo brakuje do 180cm...;/