Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytyłam

ile prztyłyście po pigułkach i w jakim czasie?

Polecane posty

Gość przytyłam

już dwa kilo a biorę od 2 tygodni ;(:(:(

Gość jagoo
i oczywiscie wszystko zwalasz na tabsy...zalosne

Gość przytyłam
jagoo nudzi ci się? twoja odpowiedx jest nie na temat, sama jestes żałosna!!!!

Gość kejjjtttt
ja w ciagu 2 miesiecy przytylam 5 kg i uwazam ze to dzieki nim(dzieki bo chcialam przytyc)

Gość tabletki tylko zatrzymują wodę
w organiźmie, no i wzmagają apetyt, nie żryjcie tyle, a nie przytyjecie

racja - NIE ŻRYJCIE hehehe, ja nie przytyłam, bo sie pochamowałam i tyle nie jadłam ale po dwóch miechcach jadłam juz ile wlazło i nic ;p waga ta sama

Gość jagoo
hahaha wiesz skoro to ze przytyłas zawlasz na tabsy to gratuluje...nie zryj tyle a nie bedziesz tyła...najlepiej zwalic na cos innego...zalosne

Gość przytyłam
a moim zdaniem to wszystko przez pigułki bo to one wpływają na apetyt!!!!

nie nie przez pigułki...zaytaj ginekologa potwierdzi...poprostu trzeba mniej jesc...proste

Gość konfitura wiśniowa
hehe moja ginka tez tak twierdzi, co nie zmienia faktu ze tez przytyłam od czasu kiedy stosuję pigułki, a więc...ma to jednak jakiś związek

głupota jakichmało hormony skutecznie dodają nam kilogramów tak potajemnie nawet nie wiemy kiedy, ja z kilogramami walczyłam przez10 lat , diety nie wiedziałam co to słodkie i co waga w miejscu, bo to hormony hamowały schudnięcie odstawiłam i rezultaty są od razu ! owszem wszystko zależy od przemiany materii ale jednak na wagę mają wpływ tabsy!

ja przez pigułki nie przytyłam, no moze 1-2 kg ale nie było to zauważalne dla mnie i dla otoczenia...brałam DIANE 35 a potem Microgynon... Pigułki brałam łącznie 5 lat A teraz juz nie biorę i chcę dzidziusiaaaa:-)

Po tabletkach sie nie tyje tylko sie zwieksza łaknienie... jak zaczełam brac swoje pierwsze tabl - cilest to przez pierwsze dwa tygmiałam takie uczucie głodu, ze myslałam, ze umrę- ale nie jadłam prawie nic potem mineło i w czasie brania tabletek (3lata) schudłam jakies 12 kg wszystko (według mnie) zalezy od opanowania tego łaknienia

Gość kinga2
bardzo mozliwe że przez pigoly moglaś przytyć ale po niektórych się ma zmozony apetyt ja przytylam i odłożyłam bo 8 miechach 3 kilo i zrzucam teraz pozatym w tak krótkim czasie przytyc poprosy mniej zrez trzeba wiem ze to trudne bo cały czas chce się jesc ale trzeba sobie dać na wstrzymanie pozatym one zatrzymuja wode w organizmie i od tego też się tyje lub że sie czuje jak balon ja zmieniłam na yasmin i jestem zadowaolona to moje 4 pigóły buzka

4 kg po mercilionie po odstawieniu sikalam dwa tygodnie po oklo 8 tygodniach znowu wazylam tyle co przed braniem:)

Gość czerwiec
ja schudłam ok 3kg biore jasmin 6 miesiecy :]