Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hevimetlowiec

jak ksieza robia sieke z mozgu

Polecane posty

Gość kota właśc.
sieke z mózgu też świetnie robi heavy metal

\"- Jak rozpoznać satanistę? Słucha on heavy metalu, czyta książki pokroju \"Harrego Pottera\", nie modli się, ma długie włosy i chodzi ubrany na czarno. Bardzo często bluźni i wcale nie kocha ani Świętego Kościoła Katolickiego, ani Jana Pawła Wielkiego, ani Matki Boskiej, ani Prawdziwych Polaków Katolików! Gdy go rozpoznacie, powiadomcie policję i członków Waszego Kółka Różańcowego, Oazy albo innej organizacji katolickiej do której należycie, aby się go wystrzegali. Satanista zagraża Waszemu zdrowiu i Życiu Wiecznemu u boku Matki Boskiej!\" o matko!!!

Gość buhahahahahaaahaaaaa

- Uważajcie na zboczeńców mieniących się \"gejami\"! Za ich działaniami kryje się szatan! Każdy pedofil jest zły! - Wystrzegajcie się grzechu fizycznego! Antykoncepcja, aborcja i uprawianie miłości przy zapalonym świetle jest grzechem! apel do elektrowni - po zmroku odcinać prąd!!!! nikt nie będzie grzeszył :D

Gość buhahahahahaaahaaaaa
tą stronkę musiał założyć ktoś dla jajec:D

- Wystrzegajcie się polskojęzycznej prasy żydowskiej! Gazety takie jak \"Wyborcza\", \"Nie\", \"Fakty i Mity\" oraz im podobne są zakłamane i nie pokazują prawdziwego katolickiego obrazu świata! Czytajcie tylko \"Niedzielę\", \"Nasz Dziennik\" i słuchajcie Radia Maryja! To są media pokazujące całą prawdę. - to mnie w sumie nie dziwi rzucę ją sobie chyba jako stronę domową :D, jak mnie diabeł opęta to będzie jak znalazł:D

oj, nie mogę :D :D :D :D :D to jest lepsze od bravo :D :D :D Szczęść Boże! Nazywam się Maciej i mam wielki problem - zostałem chyba opętany przez szatana! Modlę się codziennie o łaskę do Maryi, unikam antypolskich mediów i bluźnierczych książek. Gdy słyszę w okolicy heavy metal, to zatykam uszy, a gdy widzę satanistów, to omijam ich szerokim łukiem, jednak, mimo tych zabiegów, czuję, że w moim sercu czai się zło i dybie ono na moje Życie Wieczne. Co mam czynić? zdesperowany Maciej Ks. Henryk: Drogi Macieju! Trafiłeś widocznie na potężnego demona, ale pamiętaj - nie ma demonów silniejszych niż Maryja Zawsze Dziewica! Zamiast jednego różańca, odprawiaj dwa, lub nawet trzy. Składaj duże dary kościele i słuchaj ciągle Radia Maryja i módl się z innymi na jego antenie. Jeżeli po tym nie poczujesz ulgi, to skontaktuj się ze swoim proboszczem, a on wyśle Cię do najbliższego egzorcysty.

robia sieke z mogzu ale nie kazdy to praktykuje, mozna znalezc nawet takich po wiekszych przejsciach. ksiadz tez czlowiek :p

Niech będzie pochwalona Maryja Zawsze Dziewica! Moja córka czyta \"Harrego Pottera\" a mojemu mężowi to nie przeszkadza, a wręcz go to cieszy. Obawiam się o jej duszę. Co czynić? Ks. Henryk: Droga Elżbieto. Nie możesz się poddawać. Przedewszystkim codziennie odmawiaj różaniec, tylko Matka Boska pomoże Ci w walce z szatanem. Spróbuj uświadomić mężowi, że na Waszą córkę czai się zło. Jeżeli to nie poskutkuje, to usuń te okropne książki siłą i pomyśl o rozwodzie. - o rozwodzie?! ks. Henryk jest naprawdę dziwnym księdzem:D ale autorowi stronki gratuluje, ubawił mnie nieźle:D

A ja czytałam taka książkę pt. \"Byłesm księdzem\". Jets po prostu szokująca ale wierze w każde napisane tam słowo!!! Niecierpię księży ich obłusy i zakłamania. Kiedyś uczyl mnie ksiądz (którego później wyrzucili z parafii), który normalnie jeździl na imprezy bajerowal dziewczyny i nie raz się z nimi... Później mówil nam na religii że ksiądz też człowiek. Normalnie i jak tu wierzyć kościołowi??? W Boga wierzę ale w kościół nie.