Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sidia-a

wziąć od niego numer czy nie ... ?

Polecane posty

Gość Sidia-a

jest pewien facet, chlopak, niesmialy bym powiedziala, nie powiem - wpadl mi w oko, ale ja tez wiem ze nie jestem mu obojetna. niedlugo nasze drogi sie rozejdą, i niebedziemy mieli okazji sie juz widywac.. I tu pojawia sie dylemat - nie chcialabym stracic z nim kontaktu. wydaje mi sie ze jedyna mozliwościa jest wzięcie od niego nr kom. ale wydaje mi sie to troche glupie... wkoncu to on jest facetem i to do niego powinny nalezec takie rzeczy. Ale moze byc tez tak ze on jest zbyt niesmialy, i jesli ja nic nie zrobie to nigdy wiecej sie juz nie zobaczymy. A tego bym nie chciala bardzo.. Co zrobic?

Gość wyślij mu
SMS-a, niech odpisze i poda swój numer

Gość rrrrrrrrrr
bierz nr bo potem mozesz załowac

Gość Sidia-a
ktos tu jest bardzo inteligentny... jak mam napisac mu smsa jak nie mam jego numeru

jak ma wysłać smsa jak nie ma jego numeru?;) Wiem, że to facet powinien o tym pomyśleć, ale sama wiesz jak jest - niektórzy to takie ciapy, że szok. Sama zawsze na takich trafiam i niejedokrotnie gdybym nic nie zrobiła to nic by nie było. I często słyszałam \"Ja bym się nie odważył\". Żeby było Ci łatwiej, to może wymyśl jakiś pretekst.....

Gość Sidia-a
no tak, jakis pretekst bylby tu dobry... tylko jaki..?

nie wiem jakie stosunki Was łączą. Zawodowe, naukowe (szkoła) tzn oficjalne czy mniej oficjalne? Jeśli zawodowe to ja bym na tym bazowała ;) A jeśli nie.... to Ty go znasz, więc sama pogłówkuj ;)

Gość Sidia-a
razem studiujemy w sumie to go nie znam za bardzo, bo opiera sie to rze tak powiem na obserwowaniu siebie

Gość Gryzylda
Sidia-a Ty studiujesz a takie bledy na topiku robisz???

Rysio...są momenty, że śmiem wątpić w Waszą inteligencje, błyskotliwość i spstrzegawczość :D

Sidia-a, dowiedz się czegoś o nim, np co go interesuje bardziej, z czego jest dobry na studiach i może popros o pomoc w tej dziedzinie? Banalne, ale... ;)

i...tu się mylisz Jesteśmy spostrzegawczy i gdy ktoś się nam podoba robimy wszystko, by tą osobę zdobyć. Jeżeli mu się podobasz, jeżeli nie chce z Tobą stracić kontaktu, da ci ten numer, albo poprosi o Twój- to jest proste!

Tak Rysio, tu się zgadzam. Zresztą myślę, że napewno da jej ten numer... Nie miałam na myśli tej konkretnej sytuacji, lecz to że niejedokrotnie zachowujecie się jak barany ;)

Bo myślimy prosto A Wy kobiety wszystko komplikujecie, dorabiacie sobie ideologię Przykład topiki czy mu się podobam, piszą dziewczyny, że jakoś dziwnie facet na nie patrzy i sądzą, że juz się zakochał...nie on patrzy bo coś się mu w was podoba, nie zaczepia, bo nie chce i tyle, a nie dlatego, że jest nieśmiały czy się boi...no może są tacy ale to pewnie 1 na 1000

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Nie raz zdarzało mi się, że to ja musiałam \"zaczepić\", zrobić pierwszy krok. Przy czym dowiadywałam się po jakimś czasie, że owszem, podobałam się, nawet bardzo, lecz On nie miał odwagi... I co Ty na to? Dodam, że zdarzyło mi się to parę razy.

Gość Sidia-a
wiesz czasami czekać na waszą męska inicjatywę,... to naprawde niedoczekanie. mi sie wydaje, ze on moze sobie myslec ze poprostu dostanie kosza, ze moze go troche onieśmielam, wiem jak on sie zachowuje w towarzystwie, a jak ja sie pojawie w poblizu to on zmienia zachowanie, stara sie bardziej kontrolowac siebie. czasami sama niewiem o co chodzi. dlatego mysle ze jak bede czekac, to sie moge niedoczekac..

Gość Sidia-a
wiesz Rysio, napewno nie mowili blunetce tego z grzeczności :0 wbrew pozorom, duzo facteów to tzw. ciapy, ktorzy boja sie niewiadomo czego. sama znam takich

Gość nie pros
potwierdzam zdanie Rysia jesli chce to sam Cie poprosi, poderwalam kiedys niesmialego, tez wydawalo mi sie ze mu sie podobam i dostalam, kosza:o juz nigdy zadnego niesmialego nie zaczepie, to juz lepiej odwaznego przebojowego bo oni nawet jak nie sa zainterwesowani to zachowaja sie po dzentelmensku i nie odmowia , bo z kobietami tak sie nie postepuje, to zdanie mojego przebojowego kolegi

Gość ten Rysio ma
rację w 100% będzie chciał - zrobi to sam a z nieśmiałymi różnie bywa - nie wiadomo co myślą, można się przejechać