Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 biebny brzusio

nerwica zoladka-czy tez ma ktos?

Polecane posty

Go艣膰 biebny brzusio

stres i odrazu w zoladku wszystko bulgocze,biegunka do tego....:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Chyba te偶 tak mam. Na obronie my艣la艂am g艂贸wnie o kabinie nr 2. Przed egzaminami na studiach mia艂am biegunk臋, ale przed wi臋kszym stresem - biegunk臋 i wymioty na raz. 馃槶 Czy m贸j 偶o艂膮dek powinien i艣膰 do psychiatry?:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedny brzusio
ja mam juz calkiem prze....e:( U mnie tak glosno burczy,ze w klasie az slychac:( Bylam w Krakowie u jednego lekarza,to powiedzial,ze to tez jelita atakuje.....Czyli nerwica zoladka i jelit...

Udost臋pnij ten post

Ja kiedy jestem w ogromnym stresie odczuwam md艂osci, cho膰bym nawet by艂a piekielnie g艂odna niczego bym nie prze艂kn臋艂a.....nie wymiotuj臋, nie mam biegunki ale za to czuj臋 ogromne parcie na p臋cherz i cz臋sto oddaj臋 mocz....i niestety jak dot膮d nie konsultowa艂am tego z 偶adnym lekarzem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedny brzusio
chodze do liceum...lekarz powiedzial,ze mam lykac ziolowe tabletki na uspokojenie...nic to nie daje....no i zmniejszyc stres,tylko ciekawe jak...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do biedny brzusio
mia艂am dok艂adnie tak samo, jak Ty. Mog艂am po艂yka膰 tony jedzenia, za ka偶dym razem i tak by艂am g艂odna, bulgota艂o mi w brzuchu, ka偶dego dnia rano siedzia艂am na kiblu ok. godziny:o Ale mi przesz艂o. Powinna艣 zmieni膰 otoczenie i zaj臋cia, bo inaczej nie pokonasz stresu. R贸b nieprzewidywalne rzeczy, bo zazwyczaj stresujemy si臋 czekaj膮c na co艣. WI臋c nie czekaj na nic, r贸b wszystko spontanicznie. Ja wychodzi艂am do szko艂y, l膮dowa艂am na piwie, nigdy nie wiedzia艂am, co b臋d臋 danego dnia robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedny brzusio
:D dzieki,ale poki co musze chodzic do szkoly,a to ona mnie stresuje najbardziej:( jeszcze bardziej sie denerwuje,ze glosno mi pracuje zoladek (zapomnialam .,ze ze stresu mam tez wzdecia) i sie denerwuje ze to slychac i to takie bledne koleczko:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedny brzusio
ale bym chciala isc na piwko zamiast na ta glupia chemie...:)

Udost臋pnij ten post

Nie 艂am si臋. Ty masz co艣 jakby fobi臋 szkoln膮 w liceum, ja mia艂am na studiach.:classic_cool: Jak zmienisz 艣rodowisko to mo偶e b臋dzie lepiej. Albo gorzej.:o Chyba kupi臋 sobie te zio艂owe tabletki, bo Smecta nie pomaga.:P Wcale nie jest fajnie w wa偶nych 偶yciowo momentach mysle膰 o tym, 偶e si臋 sra膰 cz艂owiekowi chce.:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sloneczko******
raczj zmiana otoczenia nic tu nie pomoze........ ja mecze sie z tym od gimnazjum a nadal to mam co prawda stwierdzono u mnie zabuzenia depresyjno lekowe wiec sama nie wiem moze to od tego te biegunki itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DARIA65
Ca艂E 偶ycie mam problemy z 偶o艂膮dkiem,wm贸wi艂am sobie nawet raka.Od paru dni bior臋 bior臋 leki przeciwdepresyjne i problem znikn膮艂.To typowe dla os贸b bardzo wra偶liwych,kt贸rych chwilami 偶ycie przerasta, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szacuenczeke
a moze to przez Twoja rodzine?jakie mia艂as dziecinstwo?masz dominujaca matk臋??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleve7
no ja mam, tez reaguje tak jak poprzedniczki, nie wiem jak sobie radzic, gdy chce gdzies wyjsc boje sie ze mnie cos zaatakuje tzn biegunka albo odruchy wymiotne i wtedy tak sie denerwuje ze na prawde odwiedzam WC:(:(:(helppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleve7
prosze o wsparcie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fobiaa
nie bierz zadnych lek贸w antydepresyjnych i jak najszybciej cos z tym zr贸b. mowie bo mam z tym doswiadczenia, zacze艂o sie 4 lata temu i jest coraz gorzej prawie wogole nie chodze do szkoly! ;( zaczelam robic trening autogeniczny schultza chodze do psychologa ktory daje mi zadania i ucze sie od nowa chodzic do szkoly... cwicze joge ale tylko hathajoge i uprawiam sport bo to pomaga. nie mysl ze to minie lekami, musisz zaj膮膰 sie swoj膮 g艂ow膮 poki masz jeszcze czas ;/ ja za pozno sie za to zabralam kiedys tylko wymiotowalam teraz mam straszne wzdecia i bol brzucha i baaaardzo sie boje chodzi膰 do szko艂y;(;(

Udost臋pnij ten post