Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daleko od metra

Jestem z BRÓDNA!!! Zapraszam mieszkańców

Polecane posty

Gość daleko od metra

Gość wredna malpiszonica
ale dowcipny rzygajacy medyk.

Gość
ja na razie jestem blisko metra, ale za 2 miesiące będe z Bródna :D

Gość jak mucha sie zjawi minie mrok
jak mucha sie zjawi minie mrok jak mucha sie zjawi minie mrok zapewne to ciąża jest, ja was pokochalam tyle subtelnego humoru roztrzasac pomagacie uniesienbia letnich skrzydel owada

Gość
dobre z tym \"sąciedztwem\" a bez metra mogę żyć :) wystarczy mi 506

Gość
\"sąsiedztwem\" miało być :D

Wiosenna, to Ty z tej drugiej strony Bródna jesteś ? Nie tej co 500 jeździ ? To gdzie Ty tam cmentarz widzisz ?

Gość ewka.
siemaneczko a ja sie wychowałam na Bródnie, widoczek miałam na stadion bylo rewelacyyjnie dopoki nie zamknęli wejscia, nie zrobili szkólki jazdy , basenu i parkingu a kiedys bylo tak milo , gralo sie w kosza, chodzilo zima na górke pozjezdzac na sledzia.. ....a potem wypic piwko na swierzym powietrzu a teraz lipa..wszedzie wstep wzbroniony ale tak czy inaczej to dalej jest moje Bródno:)

Gość Rosa Linda
Witajcie :). Ja też jestem z Bródna :)

i kocham moja dzielnice bardzo. tu sie wychowalam, podstawowka, liceum, przyjaźnie, och... mam wrazenie ze wszyscy moi przyjaciele gdzies sie wyprowadzili a ja jesna zostalam. i dobrze. nie wybywam stad

Gość ewka.
ach i te niezapomniane lodowiska na palonezie..ale kiedy to bylo :(

Gość Rosa Linda
Pewnie, że nie wybywaj. Jest fajnie. Ja jestem bardzo zadowolona, że tu mieszkam i bardzo dobrze się tu czuję. I jest zielono :)

Gość Rosa Linda
Normalnie, jak wszędzie. Moim zdaniem jest bezpiecznie. Jakieś mity krążą o Bródnie, a naprawdę bardzo fajnie sie tu mieszka :)

Gość nie wiem no
czy to znaczy ze jestescie brudni?

Dokładnie tak, a ci co mieszkają w dzielnicy Włochy, mają wszędzie włosy, a ci z Ochoty, to mają na wszystko ochotę. Mądrze myślisz, dedukuj tak dalej a daleko zajdziesz :-p

a zauwazyles roznice w zapisie? BrÓdno i brudno. mam naprawde tlumaczyc skad wziela sie nazwa naszej wspanialej dzielnicy? A bezpieczenstwo jest w porzo. wprawdzie kilka lat temu zalatwili w moim bloku cala rodzine kalaszem ale to juz zamierzchle czasy...

Do siego roku - to miałaś/miałeś atrakcje. Ja bym nie powiedziała, w takim razie, że jest jakoś bezpiecznie. To jakieś porachunki były, czy co ??

Mialam atrakcje, kobitka jestem :-) Tak porachunki, na poczatku media fame puscily ze to mafia, wiec sie nieprzyjemnie zrobilo, ale jak juz zlapali winowajcow, to sie okazalo, ze to z sasiedniego bloku towarzystwo, poszlo o dziewczyne, zazdrosc, te sprawy...

Rany julek, to nieźle załatwili \"te sprawy\", a jakby sie sąsiad jakiś przypadkiem nawinął ? Z której części Bródna jesteś ? Z tej od strony Mostu Grota - Roweckiego, czy od Mostu Gdańskiego ?

wlasciwie mieszkam pomiedzy mostami :-) przy linii tramwajowej, wiec czesciej korzystam z Gdanskiego, bo korkow nie ma :D I mam cichych sasiadow za parkanem

Gość nie wiem no
ja nie rozumiem czemu wy sie chwalicie, ze jestescie brudni pozdrawia czysta

Czysta, masz chyba problemy z ortografią, bo my jesteśmy Bródni, biedactwo :-o Do siego - to pewnie okolice Rembielińskiej ?