Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grissy

Tatuaże -jestem przeciw

Polecane posty

Gość gość
obrzydliwe też są napompowane wary i co? Niektórym to się podoba

Gość gość
a ja uwielbiam tatuaze i kolczyki. sa piekne. obrzydliwe sa wysolaryzowane szmatki z sylikonami i warami-obciagarami i jajecznica na lbie. w dvpie mam co pusci sk****ele sadza na temat tatuazy czy kolczykow.. czemu takich kurv sie nie czepiaja tylko osob obtatuowanych?

Gość gość
bo społeczeństwo stoi na głowie - nastolatki wstydzą się dziewictwa, poddawanie się operacji na powiększenie cycków to jak pójście na manicure, ale tatuaż?! Nie, to już jest be

A mnie jest wszystko jedno bo co mi do tego co kto ma na swoim ciele. Był w moim życiu okres kiedy podobały mi się bardzo tatuaże ale teraz jakoś mi przeszło-oczywiście mówię tu o tatuażu u siebie.

Gość gość
a dla mnie tatuaże to swego rodzaju hobby i dziwi mnie, że ktoś jest gotów mi mówić co mam robić z moim ciałem, bo jemu się to nie podoba

Gość gość
Skoro cos jest obrzydliwe to się nie podoba

Gość gość
codziennie mówisz to stojąc przed lustrem, co? Przykre

Gość gość
Obleśne, farba pod skórą i do tego jeden wzór na całe życie. Żałosne i te wasze pokazywanie tego niby niechcący hahaaaa na łydce to już wgl obciach. Faceci że niby taki wow a mięczak w środku. Wyglądacie jak brudasy bez klasy i rozbiegane oczka czy ktoś patrzy.

Gość gość
jak niby niechący? Mam tatuaż na całe ramię, jak mam niby go nie pokazywać np. latem? Obciachem jest natomiast pisane jak schizofrenik "wgl hahahahaaaa", ile masz lat, 10?

Gość mam tattoo
ja jestem kobietą a mam tatuaż na całej ręce,niedługo będę też mieć za uchem schodzący na szyję i nie obchodzą mnie opinie innych,tu na forum jeśli jesteś inny niż ''gość'' to jesteś patologią,tutaj ludzie mają strasznie zaściankowe myślenie,jak staruszki a nie młodzi ludzie...żal mi was

Gość gość
Młodzi debile

Gość gość
właśnie - młodzi debile, z poglądami starych bab i ograniczonym myśleniem, miło, że to widzisz

Gość gość
jak stare, pomarszczone osoby, czyli normalnie

Gość gość
Ja mam tatuaż. Jest mały, raptem parę wyrazów na podbrzuszu. Jak mam majtki to go nie widać. Zawiera treść dla mnie najważniejszą w życiu. Myślę , że zamiast odjąć mi urody, to mi jeszcze ją dodał z pazurem:-) Takie tatuaże wielkie na nodze, czy rękach też mi się nie podobają, ale każdy robi, jak uważa i innym nic do tego. Ich sprawa.

Gość gość
była kiedyś cała galeria starszych ludzi z tatuażami i wyglądali fajnie

Gość gość
gość - dokładnie, niech każdy robi jak uważa. Mnie odwrotnie - nie podobają się proste tatuaże, lubię duże, mam w planach wytatuowanie całych ramion i ud, a na brzuchu nigdy bym sobie nie zrobiła :D

Gość gość
kobiety z tatuaami - a skoro byá mowa o "aseksualnoci", to jak jest z waszym powodzeniem? :D

Gość gość
też się chętnie dowiem

Gość gość
Jak można samemu sobie coś takiego zrobić ? Trzeba mieć coś z psychiką .To tak jakby nowy lśniący samochód porysowac sobie gwoździem !

Gość gość
jak ktoś nie ma pieniędzy na dobry tuning to używa gwoździ :) Z moją głową wszystko ok, po prostu podobają mi się tatuaże

Gość gość
Porysowanie siebie infantylnymi obrazkami to tuning ? :-(

Gość gość
zależy od preferencji. Moim zdaniem wytatuowane ciała są bardzo seksowne, więc sama chciałam mieć tatuaże :)

Gość gość
tatuaze sa paganskie i odpychajace zabronione przez boga Jahwe

Gość gość
ojej i co z tego?

Nie mam nic przeciwko tatuażom, ale... 1. Trzeba je robić "z głową", przemyśleć co to ma być, dlaczego, po co... 2.Na tatuaz decydowac sie najlepiej po 30stce..:D Ja chętnie bym zrobiła, wiem juz nawet jaki, ale panicznie boje sie, że te barwniki wywołają u mnie jakąs alergię i waham sie nadal czy zrobić czy nie? Czy trzeba robic jakies badania? Jak to wygląda w praktyce?

Gość gość
jeżeli coś wywoła alergię to czerwony, więc najlepiej sprawdzić jakiego barwnika używają.

Gość gość
nie wiem jak miałabym do 30tki wytrzymać :D