Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończona

NIE MAM PRACY od wczoraj. Nie umiem sobie znaleźć miejsca.

Polecane posty

Gość wykończona

Od wczoraj nie mam pracy. Chodzę dzisiaj po domu i nie umiem sobie znaleźć miejsca. Nic mi się nie chce. Czuję się bezużyteczna. Nienawidzę bezczynności. Z natury jestem człowiekiem, który lubi ruch. Nagle przyszło mi bezczynnie siedzieć. Nie umiem się niczym zająć. Jestem smutna.

Gość nalesnikidzis
bardzo ci wspołczuje i rozumiem cie jakie to uczucie kiedys to przechodziłam i wiem ze to trudne ale z czasem ci przejdzie tylko nie badz sama

Gość wykończona
ach, Czarniejszy, masz rację:P tylko, że nie utrzymam się za to:( nalesnikidzis--> co ja mam robić, żeby nie umrzeć z bezczynności, żeby zachciało mi się coś robić???

Gość lillla
ja nie mam pracy od tygodnia i czuje sie z tym swietnie. wreszcie mam czas na wazne rzeczy np studia. a prace latwo znalezc. teraz postanowilam zajac sie czyms rozwojowym. nie ma sensu siedziec w pracy ktora nie daje satysfakcji (moja byla taka). odlozylam troche pieniedzy wiec przez jakis czas mam za co zyc. jest super :)

Gość niewiernaześląska
A dlaczego nie masz pracy?Zwolnienia czy likwidacja,jesli oczywiście chcesz o tym gadać.Nie wiem jak to jest bo całe życie pracuję tzn.od 18 roku życia i nie wyobrazam sobie siedziec w domu.Współczuję

Gość wykończona
nie przedłużyli mi umowy po prostu, a na decyzję czekałam dwa tygodnie... niepoważni ludzie. Studia studiami, ale w takie dni, kiedy nie ma ani pracy, ani uczelni, to prawdziwa mordęga... straszne. Nie mam odłożonych pieniędzy, bo niestety nie zarabiałam na tyle, żeby móc odłożyć. A praca dawała mi satysfakcję. Lubię pracę w ruchu jak mówiłam. Dużo zajęć, ciągle pełna głowa. Lubiłam takie życie...:) a teraz nie mam co robić:(

ja nie mam pracy już od ponad dwóch tygodni, Szef likwidował sklep w którym pracowałam i też nie mogę sobie znależć miejsca :o Dobrze, że idą święta to sprzątam, cały czas sprzątam... A co zrobić żeby się chciało, nie wiem, bo mi też się strasznie nie chce ale się zmuszam, bo wiem, że jak się nie zmuszę do pracy to będzie masakra.