Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*PS*

Białe ząbki

Polecane posty

macie jakies dobre sposoby na białe ząbki?moze jakies dobre pasty wybielajace?piszcie, czekam na wasze opinie.

Gość ja tez bym chciała wiedziec

Gość nie powiemy
taaaak mamy pelno ale nie powiemy

Gość pachnace_stopy
Kolor szkliwa każdy ma indywidualny i nie wiem czym byś myła to i tak twoj naturalny koor pozostanie jaki był. Ktoś kiedys mi mówił, że czyścił zęby popiołem z papirosów i ponoć nieco wybiela ale ścirając przy tym szkliwo. Ja mam białe zęby i bez względu czy je myję czy nie zawsze sa białe ;) chociaż jeden problem mniej ;) Polecam jedzenie jabłek bo one naturalnie oczyszczją zeby.

Gość Najlepsza jest Biała...
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeee !!! Co mówiliście ??? Aaaaaa Perła !!!

Gość wdqdqwdq
ja jem kilka jablek dzienie i jakos wybielanie zebów z tego powodu nie zauwazylam

mi tam pasty wybielajace typu \"colgate whitening\" albo inne aquafresh wogole nie pomagaja.. pic na wode :P jedyna pasta jaka mi pomaga na wybielanie zabkow i to po jakis 3 uzyciach widze pierwsze efekty i potem jest juz naprawde ok :) ta pasta to Denivit, kosztuje chyba 23 zl, mozna ja kupic w drogerii natura, rossman itd... jak dla mnie to najlepsza, no i nie tak droga jak np Biala Perla czy jakies plastry wybielajace za 170zl ..:|

Gość pearl drops
znakomita:)

Gość a kuku
Najlepsze sa paski wybielajace np crest, ja uzywam i mam naprawde biale zabki.

Gość o jeju
nio zgodze sie z Toba ja tez uzywalam crest i mam bielutkie zabki:)) minelo 3 miesiace i dalej takie mam:)) a szczelilam sobie tygodniowa kuracje:)) bo takie opakowanie to dwutygodniowa kuracja:)) ale ja robilam z siostra po pol i mamy bielutkie zabki:))

Gość hej hej hej hej
a próbował ktoś takiej pasty o nazwie Blanx??? dostępna w aptece za coś ponad 20 zł.

Gość i niedługo bedziecie
miały takie białe ze az przeźroczyste od tych pasków,bo niszczą szkilwo żebów:o pasty sa delikatniejsze,wystarczy myc zeby regularnie by byly biale:o

Gość hgggggggggggggggg
nieprawda... ja mylam kiedys po 5 razy dziennie (po każdym posiłku) i nie zauwazylam róznicy... byly takie jak zawsze...niestety... :(

Gość ja mam ..........=o.o=
denivit stosuje nie caly tydzien wiec o efektach jeszcze nie mowie

a gdzie mozna kupic te paski crest i ile kosztuja??moze to i lepszy sposob na białe zabki,wybieli sie je a pozniej bede stosowala past wybielajacych

hej nie podzielicie sie info o paskach wybielajacych?

Gość yetti
ja uzywalam paskow colgate wybielających zęby i rzeczywiscie zle wplynely na moje szkliwo-zeby sie poodbarwialy nierownomiernie mimo wlasciwego uzywania :(

Gość QUQUUUUU
taka pastę reklamuja teraz nie pamietam jak się nazywa ale mówią, że wybiela w 10 dni!!! chyba zainwestuję ale to pewnie następny pic na wode :O