Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza1986

Czy mówić że mam dziecko

Polecane posty

Gość Eliza1986

Podczas pierwszego spotkania z nowo poznanym mężczyzną zawsze mówię ze mam syna. Jednak często widzę jak bardzo są rozczarowani z tego powodu i rzadko umawiają się drugi raz. Może lepiej byloby po miesiącu znajomości powiedzieć.

to juz Ci powiem ze tego nie rob, po miesiacu znajomosci jeszcze wieksze bedzie rozczarowanie, a Ty bys chciala byc oklamywana przez miesiac jak bys sie czula?? Majac dziecko to powinnas znalezc meczyzne ktory pokocha nie tylko Ciebie ale tez i dziecko.

Gość Andzej25
Pewno że mówić może ktoś szuka porządnej dziewczyny a nie takiej jak ty

Gość saffi
że dziewczyna ma dziecko to znaczy że jest jaka? nieporządna?! kretyn! kotku! mów odrazu że masz dziecko - najważniejsze to być szczerym!!!

mów że masz dziecko ja spotykam sie z facetem który ma dziecko i ciesze sie ze powiedział mi od razu po miesiącu nie wiem jak bym to przyjeła

Gość Andzej25
Używanej bym nie chciał a co dopiero kurwe z bachorem

Gość do andrzeja 25
pewnie ze byc nie chcial bo wolisz z Renia Raczkowska codziennie sie zabawiac. idz lepiej sie zabawic ze swoja raczka. samotny debil

Gość fiśka
drogi Andzeju25 a jesli ta osoba jest wdowa z dzieckiem, to co ?! Boshe, tacy wulgarni kretyni powinni byc blokowani !

Gość tak se pisze
Andrzej, a ty jestes prawiczkiem czy meskim kurwiszonem, stary szmaciarzu?

Gość Andzej25
przepraszam moje drogie panie, troche mi odjebalo ale poszedlem do kibelka zrobilem co trzeba i juz mi ulzylo. jeszcze raz przepraszam za moje prostackie zachowanie. sam mam dwojke dzieci a zona mnie zostawila bo stwierdzila ze debilem nie bedzie :(

zgadzam sie kompletny idjota z ciebie. to ze ma dziecko nie czyni z niej ladacznicy. a wręcz przeciwnie kobiety która sama dzie przez życie stawiając czoła przeciwnością losu. podziwiam takie osoby. mają tyle siły do życia

Gość Andzej25
Wszyscy wiemy że się puszczałe i wpadła. A jak widać nie tylko ja nie lubie cudzych bachorów, ale większość facetów. Tak przynajmiej wynika z jej wypowiedzi. I dlaczego Elizo tak Cię to dziwi.

idjota z ciebie. a może jakiś złamas ją zostawił bo nie miał odwagi zostać ojcem. pełno takich h... na świecie

Gość fiśka
że się puszczała i wpadła. Buhahahahaha. Idź kretynie na forum rydzykowa, bo z taką gadka to tylko tam pasujesz Elizo, oczywiście, że masz mówić na pierwszym spotkaniu. Nie każdemu pasuje obce dziecko i musisz o tym pamiętać i szanować taką decyzję

Gość Eliza1986
Jak mogłeś moje dziecko nazwać bachorem i dlaczego puszczałam się a mężczyzna co robi.

Gość tak se pisze
i kolejny raz moje hołdy najwyższe dla podszywaczy! :D

Gość Andrzej25
Maxim 86 jast największą podszywaczką

Gość Andzej25
Możesz mi skoczyć dziś bo mam stałe ruchome IP i komputer w swoim pokoju.

Gość Andzej25
przepraszam mialo byc komputer w kartonie jeszcze raz przepraszam

ja miała bym sie podszywać. chryste co za debil lecz sie!!! mie musze sie podszywać zeby całe forum wiedziało ze jesteć nienormalny

Gość Andrzej25
Najpierw piszesz pod moim nickiem a następnie pod swoim. Chce Ci się tak.

Gość Andrzej25
Jaszcze coś. Co to znaczy ruchome IP

Gość Andrzej25
ruchome to takie ze sie rusza a ja jes staram sie zlapac ale juz od 25 lat nie moge go zlapac i dlatego ruchome, jeszcze czegos nie wiesz

dopierdziel sie jak moge pisać jednocześnie w kilku tematach idjoto. a co do tego czegos to sie pytaj kogos innego bo ja nie wiem

Gość Andrzej25
no spoko ja wszystko rozumiem i wiem a wam powiem mam rozdwojenie jazni

nie czytalam odpowiedzi ale odpowiadam na pytanie autorki---------> kiedy zaczal mnie podrywac pewien chlopak powiedzialam ze cos przed nim ukrywam i powiem mu za jakis czas - od spotkanie do spotkania ciagle o to pytal i wogole... Powiedzialam na chyba 5 randce,ze mam synka... Nie przeszkadzalo mu to - owszem byl w lekkim szoku,ale... zdarzyl mnie polubic juz tak bardzo ze dziecko nie bylo przeszkoda - a poniej pokochal tezm ojego synka wiec...mysle ze lepiej mowic na poczatku ale... nie na dzien dobry:) w ten sposob mozesz zniechecic wszystkich - wprowadz go do tego - powiedz ze czegos nie wie ale narazie nie powiesz i... tak jak ja - kilka randek,zaczyna byc powaznie - najwyzszy czas na szczera prawde;) Powodzenia w zyciu osobistym;)