Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimka___

a ja bym chciała mieć problemy

Polecane posty

Gość pseudonimka___

kochanka, kłótnie w domu, stos brudnych naczyń i pięćdziesiąt torebek. A mam poukładane życie i zero radości:(

Gość pseudonimka___
sama nie wiem czego chcę. Może pożałuję. Teraz dusze się już sama ze sobą...

Gość dusia25
nie narzekaj tylko się ciesz że wszystko gra!!! popatrz na tych ludzi co mają problemy i zastanów się czy chciałabyś tak żyć!!! uwierz to nic dobrego

Gość pseudonimka__
:( zawsze byłam taka...bezbarwna. Niewyróżniająca się, spokojna.To przeszkadza, oj przeszkadza

Gość Niekoffana
to przecież zależy tylko od ciebie. Masz ochotę coś zmienić, to zmień. Nie wiem, co dla ciebie jest szaleństwem, zmiana drogi do pracy, umówienie się z kimś przez internet, spotnaniczny wyjazd do Paryża na jeden dzień, tylko po to żeby zjeść tam kolację /śniadanie/ i wrócić. Nie wiem, wyjdź na spacer, upij się na przyjęciu tak, żebyś nie mogła się do końca kontrolować... Nie wiem, co dla ciebie jest szaleństwem. Spróbuj pójść na spacer, albo zafarbuj sobie włosy na zielono. To tylko od ciebie zależy. Tak wiem, zobowiązania i w ogóle... Ale coś za coś.

Gość dusia25
ciesz się że jesteś zdrowa i nie musisz się martwić tak jak ja że przyjdzie taki dzień że nie będę mogła normalnie chodzić!!! ciesz się z tego co masz

Gość do dusii
a moge zapytac na co chorujesz, ze masz takie przykre perskpetywy?