Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulugunda

Ginekolog Co mam zrobic??

Polecane posty

Gość kulugunda

Wydaje mi sie, ze mam grzybice pochwy. Rozmawialam dzis z mama czy mnie zarejestruje do ginekologa a ona sie powykrecala ze wystarczy jak mi herbatke zrobi :/ Nie wiem co teraz zrobic? Mam isc w tajemnicy przed nia do gina??

Gość kulugunda
up

Gość Skoro
nie da się inaczej... A tak na marginesie - co to za herbatka? I jak stosowana? cChyba nie doustnie??? ;(

Gość idź do gina
idź do gina koniecznie

powiedziec jej ze niech sobie jaj nie robi tylko rusza dupe i cie prowadzi do gina...a jak nie to idz sama, w koncu grzybica to nie zarty...a mamuska sie wstydzi ze prowadzi córke do gina, bo znajomi beda gadac ze to cora pewno w ciazy.,..:/ ehhh...

Gość oczywiście że tak
zarejestruj sie sama, herbatka Ci nie pomoże, dziwie się Twojej mamie :O

a sama zarejestrować się nie umiesz? jaka ta dzisiejsza młodzież jest niesamodzielna, plecak też mamusia pakuje do szkoły?

Gość Skoro
dziewczyny powiedziały Ci juz wszystko - nic dodac nic ująć ;)

Gość Skoro
a tak w ogóle - ile masz lat?

Gość kulugunda
Mam 18 lat Tez sie dziwie mojej mamie i sama pojde do gina. Nie chodzi jej napewno ze ludzie beda gadac, nie wiem jakie sa powody jej zachowania ale nie mam z nia takiego kontaktu zebym mogla jej wszystko mowic itd. Moge sie isc sama zarejestrowac tylko chcialam pierw z nia o tym porozmawiac.

Gość A masz juz za sobą
inicjację seksualną?

Gość kulugunda
tak

Gość A masz juz za sobą
No to tym bardziej sytuacja jest prosta - jeżeli juz współżyłaś a nie byłaś jeszcze u ginekologa to czas najwyższy. A jeśli pierwszą wizytę u specjalisty też masz za sobą to kolejna zawsze jest mniejszym koszmarem :) Biegiem do lekarza, pozdrawiam :)

bzykać się za plecami mamusi to można, ale pójść do ginekologa - to już nie wiadomo, trzeba zapytać na forum :O

Gość zacofanie brak slow
:O tak na marginesie, dziewice tez chodza do ginekologa

Gość kulugunda
juz bylam raz u gina ale nie na badaniu

Gość A masz juz za sobą
zacofanie brak slow --- nikt nie mowi ze dziewice nie chodza do ginekologa, chodziło bardziej o to ze w przypadku gdy podjelo sie wspolzycie takie wizyty sa juz KONIECZNOSCIA

Gość Dominika l.30
Większośc leków stosowanych w tego typu przypadkach jak no.Clotrimazolum ,jest na receptę, więc trzeba iśc..nie ma rady... Możesz sobie kupic w aptece bez recepty Tantum Rosa do irygacji (płukania) ale i tak wizyta u lekarza wskazana...nie wyleczysz bedzie się nawracac..po co się meczyc...

Gość ratunku co to za problem
idz do ginekologa: im wczesniej tym lepiej, pôgadaj z kolezankami i nznajdz dobrego gina w twoim miescie i idz , jak sie wtydzisz powiedziec o tym mamie to nie mow i juz. Ginekolog to taki sam leakrze jak dentysta: wiadomo badanie nie jest najprzyjemniejsze ale absolutnie koniecznie i pomysl sobie, ze on nie ciebie pierwsza w zyciu tam oglada!! pozdrawiam i odwagi