Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikitaczikita

Tabletki anty - troche inne pytanie

Polecane posty

Gość czikitaczikita

Mam takie pytanie, chcialabym przesunac miesiaczke czy jak pojde do gina to powiedziec mu ze tabletki chce zazywac tylko krotki okres czasu max 3 opakowania i czy wtedy beda potrzebne badania (na fotelu i krwi)??

Gość czikitaczikita
up

Gość mikimikimiki
jelsi trafisz na lekzraz ktry robi badania pacjentkom to bedzie Ci kazal je robic chodz na 3 miesiace... jednak duza liczba lekarzy nie kaze robic badan wiec moze na takiego trafisz

Gość czikitaczikita
a moze znacie w woj. ślaskim lekarza ktory nie robi badan??

Gość taka _ja
ale czemu nie chcesz robić tych badań??

zawsze przed braniem pigułek lepiej zrobic badania zeby sie upewnic ze wszystko jest w porzadku i ze na pewno mozemy brac pigułki...zeby potem nie było...a na 3 miesiace to troche mało jak na stosowanie piugułek..moze sie jeszcze nad tym zastanów:-)

Gość czikitaczikita
Bo nie lubie tego typu badan a przy pobieraniu krwi mdleje. Chce je stosowac na okres wakacji i chce tak zaplanowac wakacje zeby nie bylo przykrych niepdzianek

Gość jestes stuknieta
nie chcesz robic badan bo mdlejesz??!! a co, jesli masz jakies problemy o ktorych nie wiesZ? jesli nie woilno ci zazywac tych tabletek? albo jesli lekarz ci przepisze zle i DOPIERO WTEDY BEDZIESZ MDLEC I ZYGAC?? zastanow sie co mowisz...robisz tu z lekarzy strasznych konowalow pytajac ktory nie robi badan!! na miejscu lekarza do ktorego pojdziesz nie przepisalabym ci zadnych tabletek bez badan!! TO NIE SA CUKIERKI!!!

Gość mikimikimiki
nie wiem czy oplaca Ci sie psuc orgamizm zeby przez 3 miesiace ich uzywac..jak wolisz a co do baan to chyba nie koniecznie robia adanie krwi ja slyszałam ze raczej cytologie..

No wiesz.... badania dadzą więcej pewności że te a nie inne tabletki będą dla Ciebie najlepsze i przy okazji dowiesz się czy wszystko z Twoim zdrowiem ok. Chyba możesz przebolec to pobieranie krwi, żeby później rzeczywiście w wakacje mieć spokój i nie mieć przykrych niespodzianek, co? Zastanów się nad tym jeszcze. Pozdrawiam :)

zgadzam sie z poprzedniczkami...nie wiadomo co w nas siedzi wiec sie lepiej upewnic czy mozna stosowac to czy tamto a nie szukac kogos kto ci da bez badan!!! a na 3 miesiace wakacji to sie nie opłaca brac-szkoda organizmu, bo sie na pewno rozreguluje przez ten czas...a pewnie myslisz o wakacyjnbej miłosci i wypadach ale nie wpadach:-) hehehe

Gość czikitaczikita
jestes stuknieta ---> ja nie mdleje od tak, nigdy nie zemdlalam. Tylko mialam ostanio robione badanie krwi i odplynelam boje sie pobierania krwi itp to jest u nas rodzinne kolorowa --->> no akurat nie mysle o seksie z innymi, nie naleze do tych osob co sypiaja z pierwsza lepsza osoba, po prostu jak cos zaplanuje to zawsze mam pecha i wtedy dostaje okres. A nie chce chodzic 6 dni z okresem w cieplym kraju jesli pojade np na 10

Gość czikitaczikita
jestes stuknieta ---> ja nie mdleje od tak, nigdy nie zemdlalam. Tylko mialam ostanio robione badanie krwi i odplynelam boje sie pobierania krwi itp to jest u nas rodzinne kolorowa --->> no akurat nie mysle o seksie z innymi, nie naleze do tych osob co sypiaja z pierwsza lepsza osoba, po prostu jak cos zaplanuje to zawsze mam pecha i wtedy dostaje okres. A nie chce chodzic 6 dni z okresem w cieplym kraju jesli pojade np na 10

Gość czikitaczikita
A tak wogole to nikt nie powiedzial, ze jestem zdecydowana tak zrobic mam jeszcze troche czau na przemyslenie tego wiec "jestes stuknieta" nie musisz odrazu na kogos krzyczec.

Gość czikitaczikita
A jest kto moze ze slaska??

Gość pol-ka
dajcie dziewczynie spokój tak sie dziwnie skłąda że w naszym kraju trzeba mieć wiele szczescia aby trafic na porzadnego lekarza ktory przpisze badania przed zapisaniem tabletek. Masz jeszcze dużo czasu wiec, pochodz zrób wywiad u koleżanek gdzie jest lepszy gin, który zrobi badania.

Gość czikitaczikita
dzieki za wszystkie odp dobrze ze sa tu jeszcze normalni ludzie bo niedlugo o nic nie bedzie mozna sie zapytac

Czesto przy braniu kilku pierwszych opakowan tabletek wystepuja rozne skutki uboczne. Moga ta np byc plamienia. Jak zle trafisz to mozesz wyjsc na tych tabletkach gorzej niz bez nich.

Gość ksiksiksi
zgadzam sie z poprezdniczką dzieki zle dobranym tablekom mozesz miec kilkumiseiczne plamienie..chyba dobrze na tym nie wyjdzisz