Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna cholera

poziom wody w podgrzewaczu

Polecane posty

Gość taka jedna cholera

dziewczyny kupilam podgrzewacz, w intstrukcji jest napisane: wlac wode do poziomu gornej krawedzi ale wtedy zaleje mi butelke... niby mam wymienic butelki na wyzsze??? przed zakupem nie czytalam instrukcji..interesowala mnie srednica a nie poziom wody... zakladalam ze mozna wlac wody do srodka ile sie chce... sprawdzam i czuje ze on gzeje sie do poziomu krawedzi..gsdzie nie ma wody.. czy jakas oswiecona osoba moze mi wyjasnic... czy nie spale przypadkiem sprzetu?? np wlewajac jednak mniej tej wody... jest uchwyt do sloiczkow.. sadzilam ze do wyciagania zeby bylo wygodniej.. z obrazka wynika ze do podtrzymywania tego sloiczka jesli jest nizszy niz poziom wody do krawedzi... na to wynika ze musi byc chyba tej wody do pelna..czyli kupic mam wyzsze buteleczki...zgadza sie???

Gość taka jedna cholera
na stronie producenta nie ma nic sensownego.... podgrzewacz DERKO.. moze tak??

Gość taka jedna cholera
nikt nie korzystal z tego typu podgrzewacza??? nawetnie z tego typu..w ogole??

Ja mam podgrzewacz Canpola - wlewam tyle wody, żeby po włożeniu butelki było jeszcze trochę wolnego u góry. Czasami mam też tylko tyle wody, że jest do połowy butelki. Używam go juz prawie pół roku i działa :-D

a z tym uchwytem do słoczka to wg mnie dobrze myślisz - jest on raczej do wyciagania niż ustawiania słoika na odpowiednim poziomie:-)