Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doVE

Krem witaminowa kuracja matujaca-- warto kupic ?

Polecane posty

Gość doVE

widzialam w mojej aptece jest znizka na niego - 50% wiec zaplailabym 20 zl,slyszalam ze maseczka z tej serii jest bardzo dobra na wagry a ten kremik?probowal ktos?

Gość ale jakiej firmy

Gość doVE
chodzi mi o firme soraya. sprawdzalam teraz na stronie int i ten krem kosztuje ok 14 zl,to nie wiem jakim cudem w aptexce kosztuje ok 40 zl 9bez znizki)

Gość ale jakiej firmy
hmm, cośmi tu ceny nie pasują, ja mam krem który nazywa siędokładnie Soraya terapia witaminowa nawilżająco matujący i jak dla mnie jest ok, w Rossmanie zapłaciłam jakieś10zł.... Matuje średnio, ale o to to ciężko, dobrze nawilża.

Gość doVE
no wlasnie tez zrobilam oczy jak zobaczylam cene....musiala zajsc jakas pomykla...

Gość te krem kosztuje
w drogeriach cos ok.10-12 zł więc nie wiem skad te kosmicznie wysokie ceny w tej aptece:-o

Gość synkka
ja nie polecam tego kremumnie on wcale nie matowil.najwyzej troche nawilzal.ale szczerze powiedziawszy to jeszcze zaden krem matujacy mnie nie zadowolil.😠teraz planuje kupic krem Barwy z serii Siarkowa moc ale niestety nigdzie go nie moge dostac...:(

Gość gabryska-26
Bardzo dobra maseczka na cerę trądzikową jest maseczka z serii AKNORM. Maseczka niweluje najbardziej przewlekłe zmiany typowe dla cery tłustej i trądzikowej, zapobiega ich powstawaniu i wspomaga regenerację skóry. Powinna być stosowana raz w tygodniu. Zawiera wyciąg z palmy sabałowej, olej manuka oraz i wyciąg z papai. Wszystkie składniki wzmacniają i uzupełniają swoje działanie. Wyciąg z palmy sabałowej jest prawdopodobnie najlepszym produktem naturalnym ze zdolnościami do przeciwdziałania trądzikowi. Reguluje wydzielanie subum oraz koi i łagodzi wszelakie podrażnienia. Nie jest droga - kosztuje około 35 zł, najlepiej kupić ją na www.aptekalink.pl